• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència Inici del servei de socorrisme a Formentera

Inici del servei de socorrisme a Formentera

foto 2021 socorrisme AEl Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Interior, informa que demà dissabte 1 de maig s’inicia el servei de socorrisme a les platges de Formentera que es dóna entre l’1 de maig i el 31 d’octubre. Un servei que presta el Consell de Formentera amb recursos propis.

Des de demà 1 de maig, fins a l’1 de juny, hi haurà 10 efectius més el coordinador vetllant per la seguretat a les platges de Formentera. A partir de l’1 de juny s’incorporaran 12 socorristes més. Així fins al 30 setembre hi haurà un total de 23 efectius. El mes d’octubre de nou es reduirà la plantilla a 10 efectius més el coordinador.

Cal destacar que pròximament sortirà una oferta per contractar als nous socorristes, per accedir s’ha de tenir el títol homologat de Socorrista en espais aquàtics naturals, segons ha explicat el conseller d’Interior Josep Marí.

Curs d’actualització
“Els socorristes estan realitzant entre ahir i avui un cursos d’actualització de les tècniques de salvament per recordar algunes de les principals tasques que fan com les reanimacions, entre d’altres pràctiques per estar preparats en casos d’emergència”, ha afegit el conseller.

En temporada baixa, de l’1 de maig a l’1 de juny i de l’1 al 31 d’octubre les platges vigilades seran Ses Illetes, el Llevant i Arenals. En temporada alta de bany, és a dir juny, juliol, agost i setembre a més d’aquestes platges també es vigilarà la zona del Pas des Trucadors, el Tanga, Es Pujols, Cala Saona i Es Caló.

Platges adaptades i cardio-protegides
Recordem que les platges d’Arenals i Es Pujols estan adaptades per realitzar el bany adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. El servei, que es presta de 12 a 17 hores, sols amb bandera verda. Als Arenals aquesta servei es presta des de l’1 de maig al 31 d’octubre i as Pujols de l’1 de juny al 30 de setembre.

Així mateix, tots els posts de socorrisme compten amb un desfibril·lador per a atendre possibles quadres d’aturada cardiorespiratòria.

Podeu consultar l’estat de la mar a www.platgesdebalears.com.


30 d’abril de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

webturisme baix1

Ràdio Illa

Esport és més

rss_formentera_1