• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Urbanisme i Ordenació del territori Formentera agilitza i bonifica la creació i regularització d’activitats econòmiques

Formentera agilitza i bonifica la creació i regularització d’activitats econòmiques

cartell 2021 us ho posamEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Territori, ha iniciat una campanya per agilitzar i bonificar la creació i regularització d'activitats econòmiques que du per títol “Us ho posam més fàcil” i que es perllongarà fins al 31 de desembre del 2021. L’objectiu d’aquesta iniciativa, segons ha explicat el conseller de Territori, Rafael González, és “facilitar, agilitzar i bonificar la realització dels tràmits per crear o regularitzar les llicències d’activitats dels negocis de l’illa”.

Agilització de tràmits
A partir d’ara tots els tràmits es poden realitzar de forma telemàtica mitjançant l’OVAC, Oficina Virtual del Consell de Formentera. Només entregant una declaració responsable i la documentació tècnica es podran crear o regularitzar les activitats. D’aquesta manera es facilita i agilitza la tramitació dels títols habilitants, els quals entren en vigor el dia següent d’haver-se sol·licitat.

Reducció de taxes
Altre dels canvis importants és que el Consell de Formentera redueix les taxes de transmissió, canvi de titular i altres tràmits simples. Per exemple, ara tots els canvis de titular tenen un taxa fixa de 200 €. Aquesta rebaixa és permanent, és a dir seguirà en vigor quan finalitzi la campanya i significa una davallada de devers el 89 % de la taxa.

Bonificació de taxes
A més, mentre duri aquesta campanya el Consell també bonifica el 50% de les taxes associades a les noves activitats. “Tenint en compte la situació actual de crisi generada per la covid hem fet aquesta bonificació especial per ajudar a les persones que inicien una activitat”, ha destacat Rafael González.

Assessorament
Des de l’àrea de Territori, s’ha posat en marxa un servei d’assessorament i consulta per particulars i professionals. Es pot demanar informació a: activitats@conselldeformentera.cat.

D’altra banda, treballadors del Consell de Formentera també faran un servei d’informació porta per porta pels negocis de l’illa on entregaran un fulletó amb les noves mesures. A més, es faran reunions informatives per explicar totes aquestes novetats als professionals del sector.

24 de maig de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Urbanisme i Ordenació del Territori

Ens trobareu a:
plaça de la Constitució, 1
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 21 52
urbanisme@conselldeformentera.cat

Punt d'Informació Cadastral
c/ Eivissa, 9
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE