• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura ‘Mi ciudadela’ de Julie Aubrun a la Sala d’Exposicions ‘Ajuntament Vell’

‘Mi ciudadela’ de Julie Aubrun a la Sala d’Exposicions ‘Ajuntament Vell’

cartell 2021 julie aubrunEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que el pròxim dilluns 31 de maig obri portes a les 18 h la mostra de Julie Aubrun “Mi ciudadela” a la Sala d’Exposicions “Ajuntament Vell”. Aquesta mostra, segons defineix l’autora és “un diàleg entre la dansa i la pintura”. La sèrie és una metàfora on el cos humà és una “ciudadela” i les energies que l’habiten, els soldats que la defensen. Gràficament, Julie Aubrun juga amb el realisme i l’abstracte, i amb el buit i les textures, per simbolitzar la transparència i l’invisible. En les pintures d’Aubrun, es respira la delicadesa dels cossos que són d’una extrema fragilitat i, a la vegada, una muralla infranquejable.

Julie Aubrun, natural de Nancy (França), és autora i il·lustradora. Va estudiar Art i Comunicació Visual a París. Resideix a Formentera des de 2012, i la seva feina està totalment inspirada en l’illa.

La mostra, formada per dinou obres realitzades en tècnica mixta sobre paper, es podrà veure a la Sala d’Exposicions “Ajuntament Vell”, de l’1 al 12 de juny de 2021, de dilluns a dissabte d’11 a 14 h i de 18 a 20 h; els diumenges i els dilluns de matí, la sala roman tancada. L’inici de l’exposició serà dilluns, 31 de maig a les 18 h.

28 de maig de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera