• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura L’ambient musical torna a les places de Formentera a partir del 7 de juny amb el cicle ‘Música a les Places’

L’ambient musical torna a les places de Formentera a partir del 7 de juny amb el cicle ‘Música a les Places’

cartell 2021 musica a les placesEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura i Festes, ha presentat avui el programa de Música a les Places per a aquest estiu 2021. Per tal de continuar reactivant el sector, i vista la bona acollida de l’any passat, s’ha tornat a dissenyar un programa de concerts adaptats a la normativa covid a les places des Pujols, Sant Francesc i el passeig marítim de la Savina. L’ambient serà animat per diferents estils musicals, com ara, world music, música llatina, blues, soul, rock, heavy o jazz.

La consellera de Cultura i Festes, Susana Labrador, ha explicat que “seguim apostant per oferir oferta cultural i musical per les nits d’estiu tant als residents com als turistes, i ho fem en espais públics de la nostra illa i a l’aire lliure, la idea és que d’una manera natural la música passi a formar part del temps d’oci de les persones que gaudeixen de l’estiu formenterer”. Com ja va succeir el passat estiu, i si no canvia la normativa, els concerts es faran amb aforament limitat i el públic haurà d’estar assegut i mantenir la distància de seguretat.

La Savina
Així, aquest estiu, la música torna de nou a la Savina amb els Dilluns al Port, on cada dilluns, del 7 de juny al 27 de setembre, a partir de les 22.00 h, hi haurà una actuació musical en directe per animar l’ambient del passeig de la Marina.

Es Pujols
La plaça d’Europa des Pujols també acollirà la Música en Viu, cada dimarts a partir de les 22.00 h del 15 de juny al 21 de setembre. L’associació Formentera Musical serà l’encarregada d’amenitzar aquesta plaça durant tot l’estiu.

En la mateixa plaça però els dijous hi haurà la música en directe del programa World Music, i comptarà amb l’actuació d’un dels veterans d’aquest cartell, Antena Libre. Les actuacions seran a partir de les 22.00 h, des del 17 de juny al 21 d’octubre (exceptuant el mes d’agost on no hi haurà actuacions).

Sant Francesc
I a la plaça de Sant Francesc, un clàssic, cada dissabte també a partir de les 22.00 h, del 19 de juny al 25 de setembre hi haurà concert de la mà de la banda de jazz més entranyable de Formentera.

Col·laboracions
Aquesta iniciativa musical torna a comptar amb la col·laboració de l’associació Jazz & Co, Formentera Musical, Antena Libre, l’Associació de Veïns de la Savina i l’Autoritat Portuària de les Illes Balears. Cal destacar la gran ajuda que suposa la renovació del conveni de col·laboració entre el Consell de Formentera i Estrella Galicia. I, en aquest sentit, el Consell de Formentera agraeix l'aposta d'aquesta marca amb una llarga trajectòria amb iniciatives musicals i culturals al nostre país.


3 de juny de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera