• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència La campanya ‘Protegeix Formentera, per tu i per tothom’ es reedita aquest estiu 2021

La campanya ‘Protegeix Formentera, per tu i per tothom’ es reedita aquest estiu 2021

cartell 2021 protegeix AEl Consell de Formentera, a través de Presidència, informa que s’ha reeditat la campanya «Protegeix Formentera, per tu i per tothom!» que la institució insular va posar en marxa el passat estiu, el primer de pandèmia. “L’objectiu d’aquesta campanya és que de nou, residents i turistes respectin les mesures de seguretat anticovid per evitar la propagació del virus a l’illa i cuidar-nos entre tots i totes”, segons ha explicat la presidenta Alejandra Ferrer.

«Protegeix Formentera, per tu i per tothom!» és l’eslògan de la campanya on es recorden les principals normatives per evitar la propagació de la covid-19 a l’illa i que des de l’estiu passat s’ha anat adaptant amb les successives modificacions de les normatives de protecció sanitàries.

La campanya es difon en diferents llengües a través de les xarxes socials, a la web del Consell de Formentera, on es pot descarregar el material informatiu i a la web de Turisme, i també es posarà a les principals cartelleres del Consell de Formentera, a restaurants, navilieres, casetes d’informació turística i altres punts d’interès.

Ferrer ha explicat que “hem iniciat el segon estiu de pandèmia i tenim més experiència per fer de Formentera una illa el més segura possible amb l’ajuda de tot el sector empresarial i la ciutadania”.

Concretament, des del sector de la restauració es va demanar un cartell informatiu per als punts d’entrada als restaurants on recordar que s’ha de fer servir la mascareta, mantenir la distància, tenir una higiene freqüent de mans i que està prohibit fumar. Aquesta mateixa informació també estarà disponible a les taules dels locals. Així mateix també es tornaran a enviar al sector comercial i a les navilieres el cartell readaptat d’ús obligatori de mascareta.

17 de juny de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

webturisme baix1

Ràdio Illa

Esport és més

rss_formentera_1