• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura ‘Isla’, un espectacle familiar teatral per ‘superar els límits’

‘Isla’, un espectacle familiar teatral per ‘superar els límits’

foto 2021 islaEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que el pròxim dilluns 19 de juliol arriba a Formentera la companyia D’Click amb “Isla”, un espectacle familiar que parteix del somni i de l’al·lucinació de tres personatges nàufrags que es troben sols i que es necessitaran els uns als altres per refer la seva història.

Aquests personatges crearan situacions inversemblants i triaran estratègies d’allò més rocambolesques per superar els límits de la seva illa. Una història que ens farà reflexionar sobre la idoneïtat de refugiar-se en la mar o sotsobrar en una illa. Basat en un treball de cos i moviment, les eines més circenses, com l’acrobàcia i el masteler xinès, s’integren com a llenguatge escènic dins l’espectacle. Aquest projecte ens recorda la subtil frontera existent entre el teatre físic i la dansa; el circ i el risc; i la màgia i el somni.

L’espectacle ha estat guardonat amb el Premi revelació de les Arts escèniques d’Aragó l’any 2016, Premi millor espectacle de Circ Aragonès al 2017, 1r premi del certamen de teatre Noctivagos al 2017, i Premi Circada al 2019.

La companyia
Des de la seva creació el 2010, D’Click s’ha compromès amb una mena de circ on les diferents arts escèniques s’entremesclen i alimenten els seus espectacles per arribar a un públic que està ple d’emocions. La companyia s’ha presentat en festivals de tot Espanya i del món, com ara el Festival Umore Azoka Festival, Trayectos Danza Festival, Festival de Tàrrega, Vila-real Festival, TAC Festival (Valladolid), FITICH Festival (Chile), Ovar Festival (Portugal), Pirineos Sur Festival, International Performing Arts Festival of Querétaro Mexico, etc.

“Isla” es representarà a partir de les 19.30 h al pati de l’IES Marc Ferrer, tendrà un aforament limitat, i s’haurà de reservar entrada a www.entradesformentera.cat. L’espectacle s’inclou dins dels actes programats per Sant Jaume.


13 de juliol de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera