• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Mobilitat Presentació de set nous vehicles elèctrics del Consell de Formentera

Presentació de set nous vehicles elèctrics del Consell de Formentera

foto 2021 set vehicles EVLa presidenta del Consell, Alejandra Ferrer, i el conseller de Mobilitat, Rafael González, juntament amb diferents treballadors del Consell han presentat avui al Far de la Mola set nous vehicles elèctrics adquirits per la institució. Els vehicles 100 % elèctrics amb una autonomía de 340 km són tipus turismo, Peugeot 208 i han tengut un cost de 203.903 € (IVA inclòs) finançats amb el Fons de Sostenibilitat que aporta el Govern per aplicar la Llei de Sostenibilitat.

La presidenta ha declarat que “Formentera fa temps que aposta per una mobilitat el més sostenible possible” i que “aquesta és una passa més per aconseguir-ho”. De fet Alejandra Ferrer ha destacat que hi ha 30 punts de recàrrega elèctrica a l’illa i que el Consell de Formentera estableix una sèrie d’avantatges pels vehicles elèctrics, prèvia sol·licitud a l’OAC, com la targeta gratuïta de recàrrega als punts de recàrrega de la institució, la bonificació del 100 % del preu d’estacionament a la zona blava i la bonificació del 100 % del preu d’estacionament a l’aparcament soterrani de la plaça d’Europa, entre d’altres.

Per la seva part, el conseller de Mobilitat ha recordat que el Pla de Mobilitat Sostenible de l’illa de Formentera estableix a les seves propostes la renovació de la flota del Consell Insular de Formentera “per tal de millorar la seva eficiència energètica i reduir-ne les emissions”. Els treballadors que faran servir aquests vehicles són de les àrees de Serveis insulars, Inspecció, Mobilitat, Territori i Activitats, Secretaria (Servei de Notificació), Policia Local, Noves Tecnologies, entre d’altres. A dia d’avui el Consell de Formentera té una flota d’11 vehicles elèctrics, els set cotxes que s’han presentat, una furgoneta i tres motocicletes.


13 de juliol 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:
c. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
mobilitat@conselldeformentera.cat

Ministerio de Fomento

Tràmits de Marítim del Govern Balear

Federació Balear de Motonàutica