• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Infraestructures i serveis Treballs de mudança, manteniment i reparació als centres escolars de Formentera

Treballs de mudança, manteniment i reparació als centres escolars de Formentera

foto 2021 manteniment escoles AEl Consell de Formentera, a través de les conselleries d'Educació i de Serveis Insulars, informa que al llarg dels mesos d’estiu s'han desenvolupat diferents obres de manteniment als centres escolars de l'illa davant l’inici del curs. Aquestes tasques s'han realitzat després de recollir les peticions de les direccions dels centres, les associacions de mares i pares i els consells escolars. A més, les darreres setmanes la brigada de Serveis Insulars ha estat treballant en col·laborar en la mudança i el trasllat dels materials de l’escola de Sant Ferran i en la mudança de l’escoleta des Camí Vell als nous edificis. També s’ha contractat aquest estiu una empresa de neteja per deixar enllestit tot per a l’inici del curs.

Les intervencions realitzades són les següents

CEIP Sant Ferran:
En el nou col·legi s’instal·laran rafals per al pati de primària, una pèrgola en el pati d'infantil i els jocs infantils de pati de l'escola vella per instal·lar-los al pati d'infantil, a més de col·laborar en el trasllat.

CEIP Mestre Lluís Andreu:
En aquest col·legi, s'han fet treballs de neteja i pintura de les façanes, pintura del mur de tancament exterior, treballs de poda, manteniment de les baranes exteriors, substitució de rajoles trencades, manteniment de mòdul de lavabos exteriors d'elements de porteries i cistelles del pati en l’edifici Dalt, i manteniment i canvi de xarxes d’instal·lació de pals per a il·luminació de pistes.

CEIP El Pilar de la Mola:
A l'escola de la Mola, la brigada ha repassat la pintura en interior de les aules i l’exterior, aviat se substituiran les aixetes dels banys d'infantil, s’ha fet revisió i reparació de zones de la tanca, i s’ha fet la neteja i preparació de l'hort, a més de pintar la caseta de fusta d'educació física i la substitució de les cordes de separació de la zona exterior del pati.

Escoleta Sa Miranda:
A l’escoleta Sa Miranda, s’han pintat aules i passadissos, s’ha substituït la mosquitera, els tendals i s’han reparat les tanques de fusta dels patis.

Nova escoleta Sant Ferran:
Els operaris de la brigada han fet el trasllat de material i s’han fet totes les feines de posada a punt junt amb les educadores del centre.

En tots els centres educatius també s’han fet totes les tasques de neteja prèvies al començament de curs.

9 de setembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:
C. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
infraestructures@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE