• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Igualtat Constitució de la Secció Sectorial d'Igualtat del Consell d'Entitats

Constitució de la Secció Sectorial d'Igualtat del Consell d'Entitats

El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Igualtat, informa que el passat dijous es va fer la sessió constitutiva de la secció sectorial d'Igualtat del Consell d'Entitats. "Aquesta sectorial té com a objectiu reunir a les principals associacions de l'illa interessades en emprendre accions relacionades amb la promoció de la igualtat a l'illa i fer un full de ruta que ajudi a aconseguir aquest objectiu", segons ha explicat la consellera d'Igualtat i LGTBIQA+, Vanessa Parellada.

A la sessió constitutiva es va explicar el funcionament i objectius de la Secció Sectorial d'Igualtat, es va prendre nota de les persones membres titulars i suplents, es va fer la proposta per establir el nombre de reunions ordinàries anuals i es va donar compte de les tasques realitzades en matèria d'Igualtat des de l'inici de la legislatura.

Un total de 7 associacions varen participar en aquesta primera trobada: Espai Dones, Federació Hotelera de Formentera, Club de Bàsquet, Qué Celeste, Trampolí Mecànic, Associació Veïns Illa de Formentera (AVIF) i Comissió de Festes de Santa Maria. La consellera Parellada va agrair la participació i l'interès mostrat pels i per les representants d'aquestes entitats.

"Aquesta sectorial es reunirà dues vegades l'any i ajudarà a crear polítiques d'Igualtat, que s'han de fer de manera transversal, perquè tinguin una incidència real a Formentera, tant per part de les associacions, com per part de les diferents àrees del Consell que també estan compromeses en aquesta lluita", segons ha conclòs.

11 d'octubre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Wifi  Formentera

ministerio_igualdad_1

institut_balear_dona_1

participacio_govern_1