• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques Formentera ofereix una experiència única al visitant a la WTM mentre posa en valor les accions per ser sostenible

Formentera ofereix una experiència única al visitant a la WTM mentre posa en valor les accions per ser sostenible

foto 2021 wtm AEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que Formentera es promocionarà a la World Travel Market de Londres que tendrà lloc entre el pròxim 1 i 3 de novembre. Formentera estarà present amb un estand, compartit amb la resta de les illes, on es podrà conèixer l'oferta turística de l'illa, fent especial èmfasi a les propostes de fora de temporada alta i el seu vessant sostenible.

El segon dia de fira, el dimarts 2 de novembre, a les 13.00 h es farà una presentació de la destinació de les Balears i una taula rodona amb la participació de totes les illes. La vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, destacarà en aquest col·loqui "projectes com Formentera.eco per una Mobilitat més sostenible o el 'Save Posidonia Project' per a la protecció de la Posidònia i del nostre litoral, a més de la resta d'accions que estam fent a la nostra illa per garantir que l'experiència del viatger sigui única. També després de l'afectació de la covid-19 a escala mundial, seguirem posant en relleu que Formentera disposa d'una gran quantitat d'espais oberts amb poca afluència de gent que signifiquen un avantatge competitiu ja que permet gaudir de la illa de manera més segura".

Durant la fira es mantindran contactes amb operadors turístics i agents de viatge que ja tenen el calendari de la pròxima temporada fixat. Formentera mostrarà les oportunitats que ofereix per practicar esport o gaudir de la seva oferta cultural, endinsar-se en la natura o fer rutes ornitològiques, mentre es coneix el seu passat i les tradicions més arrelades de l'illa. La passada edició de la WTM va ser virtual, a causa de la crisi sanitària, aquest any es combinen les dues formes, el 8 i 9 de novembre es faran trobades en línia en les quals Formentera també participarà.

Global European Market

D'altra banda, cal destacar que avui Formentera participa en una acció promocional, la Global European Market organitzada per l'Associació Europea de Turisme. És una activitat de cites de 15 minuts en les quals es destaquen els atractius de l'illa. Durant tota la jornada hi ha concertades més de 25 cites amb agències de viatges especialitzades en clients d'alt poder adquisitiu.

28 d'octubre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)