• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Infraestructures i serveis Reunió informativa amb els vesins des Pujols per explicar les obres de remodelació i millora de l’avinguda de Miramar i el carrer de s’Espalmador

Reunió informativa amb els vesins des Pujols per explicar les obres de remodelació i millora de l’avinguda de Miramar i el carrer de s’Espalmador

foto 2021 reunio vesins es pujolsALa presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, la vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, i el conseller d’Infraestructures, Josep Marí, així com el tècnic de l’àrea Xico Ribas, s’han reunit amb els vesins des Pujols per explicar les obres de remodelació i supressió de barreres arquitectòniques en l’avinguda de Miramar i el carrer de s’Espalmador d’aquesta localitat.

El pressupost de les obres és d’1.312.607 €, s’han iniciat aquesta setmana i s’espera que estiguin enllestides l’1 de maig. Les obres afectaran el tram de l’avinguda de Miramar que va des de la rotonda d’accés fins a l’encreuament amb el carrer Espalmador, d’allà es continuarà pel carrer de s’Espalmador fins al seu encreuament amb el carrer des Fonoll Marí.

Aquests dos carrers es remodelaran, seguint els criteris de mobilitat d’aquest nucli, és a dir, els carrers seran d’un sol sentit, amb només un carril de circulació, i es crearà un carril bici en tota la zona d’actuació. La zona s’embellirà amb nou mobiliari urbà i il·luminació, i es renovarà el clavegueram i el sistema de telefonia.

El conseller Josep Marí ha explicat que, de nou, igual que amb les obres de l’hivern passat, "donam  continuïtat a les obres de millora que s’han fet al centre des Pujols". Segons ha declarat, "l’objectiu és millorar la imatge del poble, fer-lo més amable per als vianants i beneficiar el sector turístic".


5 de novembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:
C. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
infraestructures@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE