• Català
  • Castellano
  • English
Areas Urbanism & territory, Tourism and Economic activities Tourism planning and Economic activities Formentera presenta les accions promocionals de final d'any

Formentera presenta les accions promocionals de final d'any

Foto 2021 promocio Italia 2El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa sobre les accions promocionals que està duent a terme aquests dies. Avui Formentera participarà en una fira en línia que porta la nostra destinació fins a Islàndia. Durant la setmana passada Formentera va participar en dos roadshows (esdeveniments promocionals itinerants) que varen recórrer quatre ciutats d'Itàlia i tres de Suïssa. La pròxima setmana la destinació Formentera es promocionarà en la fira International Luxury Travel Market de Cannes (ILTM).

Islàndia

Avui Formentera participa en la trobada en línia 'Relaunch'22' adreçada al sector de viatges i premsa a nivell internacional, però que sobretot se centra en el mercat islandès. "En aquest taller de treball en xarxa posarem els nostres esforços a destacar els aspectes naturals de Formentera, en sintonia amb els d'Islàndia, així com els vincles que ens uneixen amb aquesta destinació que també és illenca com nosaltres", segons ha destacat la vicepresidenta.

Itàlia i Suïssa

La setmana passada Formentera va recórrer quatre ciutats italianes, Milan, Torino, Roma i Nàpols, en un esdeveniment promocional itinerant organitzat per Tourespaña. La vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer ha destacat que "ens hem sumat a aquesta promoció per no perdre presència en el mercat italià, tradicionalment fidel a la nostra destinació i en el qual cercam turisme de qualitat, que s'estimi Formentera i ens ajudi a cercar l'equilibri entre la satisfacció del resident i la del turista".

La nostra destinació també ha participat en un altre esdeveniment promocional itinerant organitzat per Tourespaña, que en aquest cas ha recorregut tres ciutats de Suïssa, Ginebra, Berna i Zuric. "En aquesta acció promocional, Formentera ha destacat els atractius de l'illa, sobretot davant la crisi sanitària, on hi ha molts espais a l'aire lliure que els visitants poden gaudir d'una manera segura", segons ha assenyalat Alejandra Ferrer. A més, ha afegit que "també ha promocionat tots els esdeveniments de final i principi de temporada per atreure turistes i oferir un valor afegit".

International Luxury Travel Market de Cannes

La pròxima setmana, entre el 6 i el 9 de desembre, Formentera també es promocionarà a la International Luxury Travel Market de Cannes (França). "Mantendrem trobades de feina amb agents de viatges i empreses especialitzades en turisme de luxe que es mostren interessats a conèixer la nostra illa", segons ha explicat la també responsable de Turisme. "Destacarem els atractius turístics de l'illa durant la temporada baixa així com la seua oferta cultural i esportiva i la seva història, gastronomia i costums", ha afegit.


30 de novembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

balearsculturaltour

autoavaluacio_establiments_turistics_esp

Find us at:
plaça de la Constitució, 1
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 12 10
turisme@formentera.es

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)