• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Infraestructures i serveis L'OAC torna a atendre sense cita prèvia, tot i que manté la possibilitat de seguir-la demanant

L'OAC torna a atendre sense cita prèvia, tot i que manté la possibilitat de seguir-la demanant

foto 2021xii OACL'OAC (Oficina d'Atenció a la Ciutadania) torna a atendre sense cita prèvia en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous de 16 a 18 h. Tot i això, es manté la possibilitat d'acudir a realitzar els tràmits també amb cita prèvia, telefonant al 971 321 087 de 8.30 h a 20 h per reservar-la.

El conseller d'Economia, Hisenda i Serveis Generals, Bartomeu Escandell, ha explicat que "aquesta és una passa més cap a la nova normalitat, però volem seguir oferint la possibilitat de reservar les cites, ja que ha donat molt bons resultats i evita que la ciutadania hagi d'esperar si té previsió".

El conseller ha recordat que tots els tràmits es poden fer també de manera telemàtica a través de l'OVAC, i ha animat la població a "fer servir els canals telemàtics que eviten que s'hagi d'anar a l'OAC presencialment".

L'aforament de la sala es respectarà en tot moment, així com les mesures de seguretat sanitària.


1 de desembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:
C. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
infraestructures@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE