• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura Propostes teatrals i musicals dins el cartell de festes de Nadal a la Sala de Cultura (Cinema)

Propostes teatrals i musicals dins el cartell de festes de Nadal a la Sala de Cultura (Cinema)

Dissabte 11 de desembre: La Fornal d'Espectacles porta a Formentera "Tina, la bruixa fina", un divertit musical recomanat per infants a partir de tres anys

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que el pròxim dissabte 11 de desembre, a la Sala de Cultura (Cinema) de Formentera podrem gaudir de "Tina, la bruixa fina", un espectacle de titelles i cançons, on la protagonista és una bruixeta molt espavilada que vol aprendre els secrets del seu ofici. Per aconseguir-ho, compta amb l'ajut d'en Tomassot, el seu oncle, un bruixot gran i experimentat, que es dedica a crear bàlsams per a animals malalts.

Aquesta és una història poètica sobre el desig dels més petits de volar i fer-se gran, amb la presència de la veu de l'experiència que exigeix prudència i aprenentatge. És un espectacle amb titelles, cançons, teatre negre, teatre d'ombres, un acolorit vestuari i una excel·lent dramatúrgia. Una obra per gaudir amb la família.

"Tina, la bruixa fina", recomanada per a partir de tres anys. Està dirigida per Xavier Company i interpretada per Marina Nicolás Domínguez, Joan Gomila Gayà i Albert Martínez Artiaga.

L'espectacle es podrà veure a Formentera dissabte 11 de desembre a les 18.00 hores a la Sala de Cultura (Cinema). Les entrades tenen un preu de 4 euros i estaran a la venda a partir de demà divendres 3 de desembre a www.entradesformentera.cat_o mitja hora abans de la funció a les taquilles.

Diumenge 12 de desembre: Úrsula Pomar i Jota Hidalgo presenten a Formentera un "Concert de flauta i piano"

El pròxim diumenge 12 de desembre, a la Sala de Cultura (Cinema) de Formentera podrem gaudir de "Concert de flauta i piano" amb obres de C.P. Bach, Txaikovski, Liszt o Mozart entre d'altres. Interpretades per la directora i professora del Escola de Música i Dansa de Formentera Úrsula Pomar i pel pianista i antic professor de Formentera José Jaime Hidalgo.

Aquest recital per a flauta travessera i piano reuneix dos músics que varen creuar els seus camins sent professors de l'Escola de Música i Dansa de Formentera. Són dos artistes amb formació clàssica que desprenen virtuosisme i passió pels seus instruments.

Úrsula Pomar és una jove flautista natural de Sóller (Mallorca), que es presenta com una de les promeses més importants de flauta en l'actualitat. Ha estat admesa en diversos màsters i postgrau per treballar amb els flautistes més prestigiosos del món. A més a més, és membre de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya. En l'actualitat compagina la carrera com a solista amb la direcció de l'Escola de Música i Dansa de Formentera, on és mestra de l'especialitat de flauta travessera.

José Jaime Hidalgo és un pianista valencià especialitzat en el repertori d'òpera i ballet amb una àmplia carrera artística que va començar des de ben jove. També destaca la seua tasca com a improvisador, compositor i pedagog. Concertista a nivell nacional, també ha tocat a París, i la feina de repertorista d'òpera l'ha portat a una multitud de teatres italians i espanyols: Teatro di Roma, La Fenice de Venecia, Palau de les Arts de València, Òpera de Tenerife…

L'espectacle es podrà veure a Formentera dissabte 12 de desembre a les 20.30 hores a la Sala de Cultura (Cinema). Les entrades tenen un preu de 7 euros i, per a menors de 25 anys, de 5 euros. Estaran a la venda a partir de demà divendres 3 de desembre a www.entradesformentera.cat_o a les taquilles mitja hora abans de la funció.

En els dos espectacles les entrades seran gratuïtes per a persones en situació d'atur i autònoms sense activitat. Els espectacles es duran a terme aplicant els protocols de seguretat i complint la normativa vigent.

2 de desembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2021xii concert flauta piano

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera