• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Igualtat Enquesta ciutadana per elaborar un diagnòstic de la realitat LGTBI a l'illa

Enquesta ciutadana per elaborar un diagnòstic de la realitat LGTBI a l'illa

El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Igualtat, ha posat en marxa una enquesta ciutadana que ajudarà en l'elaboració del diagnòstic de la realitat que es troba el col·lectiu LGTBI a l'illa. L'enquesta forma part dels instruments de recerca que estan desplegant-se per elaborar el Pla d'Igualtat LGTBI. La presidenta i consellera d'Igualtat, Ana Juan, ha animat la ciutadania de Formentera "a participar en l'enquesta i ajudar perquè es pugui elaborar el Pla de forma realista". Els enllaços per accedir i emplenar aquestes enquestes són els següents: català https://forms.gle/Pw3WkuoRn4Fi1tx67 i castellà https://forms.gle/MnX1ArjSeXJcPt4b8.

El passat mes d'octubre es va constituir un grup motor ciutadà per col·laborar en el diagnòstic participatiu i conèixer la realitat del col·lectiu LGTBI en el context local, i així proposar diferents mesures, accions i polítiques adaptades en aquesta realitat. La redacció del Pla s'ha encarregat a una consultora de l'Associació Interferències.

L'elaboració d'aquest pla requereix la implicació de diversos agents i administracions, xarxa associativa i ciutadania en general que, d'una manera o d'altra, participen en àmbits clau des d'on establir les condicions necessàries per garantir la igualtat real i efectiva en l'exercici de drets de les persones LGTBI, mitjançant la prevenció, correcció i eliminació de tota discriminació en l'àmbit públic i privat.

Tothom, bé sigui del col·lectiu o no, pot participar del grup motor per col·laborar en l'elaboració del Pla, i pot enviar un correu electrònic a igualtat@conselldeformentera.cat.


9 de desembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Cartell 2021 EnquestaLGTBI

Wifi  Formentera

ministerio_igualdad_1

institut_balear_dona_1

participacio_govern_1