• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura El XV Concurs d'Aparadorisme Nadalenc premia quatre establiments de l'illa

El XV Concurs d'Aparadorisme Nadalenc premia quatre establiments de l'illa

foto 2021 aparadorisme 3La Cambra de Comerç i el Consell de Formentera han lliurat avui els premis del XV Concurs d'Aparadorisme Nadalenc que guardona els establiments de Formentera que animen i fomenten Nadal entre els comerços de l'illa. Enguany, la Cambra ha ampliat a quatre les categories de premiats i el jurat ha reconegut els següents establiments entre els dotze comerços participants:

Premi a la millor ambientació nadalenca: Pescaderia Ntra Sra del Carmen.
Premi al millor aparador comercial: Atelier de Kentia.
Premi a l'originalitat: Pinturas Cabezuelo.
Premi a l'ecocreativitat Wecobol.

El lliurament dels premis s'ha fet a cadascun dels establiments guanyadors de mans de la presidenta del Consell i consellera de Comerç, Ana Juan, i la representant de la Cambra de Comerç, Lina Tur. Els guardonats han rebut una placa de reconeixement i un premi en metàl·lic de 150 euros.

La presidenta Ana Juan ha felicitat "a tots els comerços participants en una iniciativa que ajuda a dinamitzar aquestes festes", i també ha destacat "l'originalitat, imaginació i creativitat" dels guanyadors. "Juntament amb les associacions de comerciants, continuam treballant per millorar les competències del nostre comerç i reforçar la seva identitat", ha assenyalat Ana Juan.

El jurat estava compost pels artistes Enric Riera i Álvaro Mendoza, i dos tècnics del Consell, Santi Mampel i José Manuel Alcaraz.


13 de desembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera