• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència El Consell concedeix ajudes a 84 autònoms i petites empreses de Formentera per pal·liar la crisi de la covid-19

El Consell concedeix ajudes a 84 autònoms i petites empreses de Formentera per pal·liar la crisi de la covid-19

El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Emprenedoria, informa que enguany ha concedit ajudes a un total de 84 autònoms i petites empreses de l'illa per pal·liar les conseqüències de les restriccions motivades per la crisi sanitària de la covid-19. En total, entre les dues convocatòries que s'han portat terme aquest any, s'han concedit una quantitat de 256.000 euros. La majoria dels beneficiaris ja han rebut la subvenció i només falten 16 sol·licituds pendents de pagament que es varen resoldre la setmana passada.

De la primera convocatòria, llançada el mes de març, se n'han beneficiat 42 autònoms i petites empreses de l'illa, i de la segona, del mes d'agost, uns altres 42, encara que queden cinc pendents d'esmenar documentació. En total, s’han acceptat prop del 70 % de les sol·licituds presentades.

La presidenta del Consell i consellera d'Emprenedoria, Ana Juan, ha mostrat la seva satisfacció "per poder arribar a aquest nombre de petites empreses i autònoms de l'illa" i ha destacat que, a més, "la gran majoria ja han pogut cobrar les ajudes". La presidenta ha recordat que la temporada es presentava "amb gran incertesa per a tothom" i que les ajudes han servit com suport "a un sector productiu essencial i que, enguany, ha tornat a demostrar ser el motor principal de la nostra economia", ha assenyalat.

Finalment, la presidenta ha destacat la feina dels diferents departaments del Consell per "poder gestionar, tramitar i abonar les ajudes".

Ajudes d'entre 1.500 i 7.000 euros

Les petites empreses i autònoms de l'illa han rebut ajudes que oscil·len entre els 1.500 i els 7.000 euros cadascun. Aquestes ajudes s'han finançat al cinquanta per cent entre el Consell de Formentera i el Govern balear.

30 de desembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE