• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Educació Nova oferta de cursos de català del Consell de Formentera

Nova oferta de cursos de català del Consell de Formentera

El Consell de Formentera, a través del Servei d'Assessorament Lingüístic, informa que s'ha obert una nova oferta de cursos de català de preparació per a les proves oficials del Govern balear del mes de maig. El període d'inscripció als cursos de català comença avui, dia 2, fins a l'11 de març. En aquest segon mòdul, s'ofereixen un total de nou cursos presencials dels diversos nivells en horari de matí i tarda: dos de nivell A2, dos de B1, dos de B2, dos de C1 i un del C2. Aquest darrer nivell (C2) es formarà segons la demanda de les persones interessades que s'hi inscriguin, i quan finalitzi el període d'inscripció, es perfilarà l'horari i els dies de docència.

Cursos gratuïts i places limitades

Aquests cursos són gratuïts, i s'ha previst que cada un dels grups aculli un màxim de vint-i-cinc alumnes i, per tant, les places són limitades. Una vegada es realitzi la inscripció, la persona interessada rebrà un correu electrònic confirmant la seua sol·licitud i tota la informació necessària per iniciar el curs. Els cursos seguiran les mesures sanitàries vigents aleshores.

L'inici dels cursos està previst el dilluns 14 i dimarts 15 de març, i l'acabament s'adaptarà a les dates de les proves oficials que ha convocat la DGPOLING del Govern de les Illes Balears per al mes de maig de 2022. De fet, el termini d'inscripció a les proves oficials s'inicia el pròxim 17 de març, i finalitza el 30 de març, i a la web de la DGPOLING ja hi ha tota la informació i les dates d'aquesta nova convocatòria.

Es pot realitzar la inscripció a qualsevol dels nivells per via telemàtica a través de l'Oficina Virtual d'Atenció Ciutadana (OVAC), o bé presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), situada al carrer de Ramon Llull, 6 de Sant Francesc.

Per a més informació, podeu adreçar-vos a sal@conselldeformentera.cat.

2 de març de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 curs catala

Ens trobareu a:

Directora: Esperanza Suñer Torres
C. de Pius Tur Mayans, 14 · 07860
Sant Francesc · Formentera
tel. 971 32 34 15 · fax 971 32 25 83
escoleta@conselldeformentera.cat

ceib_1

educacio_govern_1

iepi_1

uib_1

uoc_1

uned_1