• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència Ana Juan demana a Armengol que s'aprovi el decret del transport marítim, "cabdal per a Formentera"

Ana Juan demana a Armengol que s'aprovi el decret del transport marítim, "cabdal per a Formentera"

foto 2022 visita armengol CbLa presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, acompanyada de la resta de consellers de l'equip de govern, s'ha reunit avui amb la presidenta del Govern balear, Francina Armengol, per fer un repàs dels projectes estratègics que s'estan desenvolupant aquesta legislatura a Formentera i dels que es troben pendents i en tramitació.

En primer lloc, la presidenta Ana Juan ha assenyalat "la bona entesa amb el Govern i la feina de coordinació que s'està portant a terme en polítiques transcendentals per a l'illa" i ha destacat que volia que estigués a la reunió tot l'equip de govern per traslladar-li de primera mà els projectes. "Hem insistit a la presidenta que per a Formentera és cabdal poder tenir aquesta legislatura el decret del transport marítim, que sempre hem demanat que no només sigui la línia regular, sinó també les excursions d'un sol dia; així com la importància d'assegurar la mobilitat dels residents de Formentera, i que es compleixin els serveis mínims i màxims". La presidenta del Consell també ha demanat a la presidenta del Govern que "faci de nexe d'unió entre les diferents administracions implicades en la regulació del transport marítim i la reordenació del port".

Per part seua, la presidenta del Govern ha destacat la feina conjunta entre el Govern i el Consell durant els últims set anys. Armengol ha assegurat que el Govern ja té "pràcticament tancat el decret del transport marítim" i que recollirà les reclamacions de Formentera. També ha destacat les inversions "fonamentals" en educació, serveis socials i salut. Armengol ha anunciat que el dilluns el consell de govern aprovarà que l'IbSalut pugui licitar les obres de la base permanent del 061 a Formentera. A més, després de la reunió, Ana Juan i Francina Armengol han visitat les obres del servei d'hemodiàlisi, que han començat aquest any.

4 de març de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE