• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Benestar Social El Consolat Mòbil de l'Equador visitarà Formentera per apropar els tràmits als ciutadans d'aquesta nacionalitat

El Consolat Mòbil de l'Equador visitarà Formentera per apropar els tràmits als ciutadans d'aquesta nacionalitat

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Benestar Social, informa que el Consolat de la República de l'Equador, amb el suport logístic i la col·laboració del servei d'immigració, oferirà els serveis consulars als ciutadans equatorians residents a l'illa de Formentera. El programa del consolat mòbil es farà els dies 22 i 23 d'abril de 2022. El divendres 22 d'abril de 12.00 h a 19.00 h, i el dissabte 23 d'abril de 9.00 h a 19.00 h.

El consolat mòbil se situarà a les noves dependències de l'àrea de Benestar Social, ubicades a la venda des Brolls (edifici del Centre de Dia) de Sant Francesc. Els equatorians residents a Formentera podran fer registres i certificats de naixement, defunció o matrimoni, entre d'altres gestions com ara obtenir poders, postil·les de documents, certificats d'antecedents penals i canvis del domicili electoral.

Reserva de cites

Per reservar cites per a aquest consolat mòbil a Formentera, els ciutadans equatorians han d'enviar un correu electrònic a l'adreça econsulado@gmail.com, en el qual hauran d'incloure nom i cognoms complets, número de cèdula o passaport equatorià i número de telèfon, així com descriure el tipus de tràmit consular que volen realitzar.

Cal esmentar que el consolat mòbil no farà renovacions de cèdules d'identitat ni emissió de passaports equatorians. Aquests tràmits es poden fer de manera presencial, sempre amb cita prèvia, a les oficines del Consolat de l'Equador a Palma. Per a més informació en relació amb aquests serveis, es pot remetre un correu electrònic a l'adreça consuladointerno@gmail.com i indicar-hi les dades de contacte.


7 d'abril de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cons_aferssocials_1

padib_1

atencio_dependencia_1

apneef 2018

aecc_1