• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Educació Formació afectivosexual per a l'alumnat de 5è i 6è de primària i famílies

Formació afectivosexual per a l'alumnat de 5è i 6è de primària i famílies

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Benestar Social, ofereix del 6 al 8 de juny una formació afectivosexual per a l'alumnat de cinquè i sisè de primària de l'illa i les seues famílies. Durant aquestes sessions es podrà conèixer les bases per establir relacions respectuoses i saludables amb els altres i amb un mateix, així com repassar els canvis hormonals, emocionals i físics en l'adolescència.

Els mateixos dies que s'imparteixen els tallers a les escoles, també s'ofereix una formació per als pares i mares amb l'objectiu de donar recursos per acompanyar i guiar els seus fills en l'adolescència i tractar amb ells temes afectivosexuals. Així, els pares i mares de cinquè i sisè de primària del CEIP Sant Ferran estan convocats el dia 6 de juny a les 17 hores de la tarda a la mateixa escola; els de la Mola, el dia 7 de juny a les 17 hores a la seva escola, i les famílies del CEIP Mestre Lluís Andreu, el dia 8 de juny també a les 17 hores.

La formació l'oferirà l'educadora social i sexòloga Teresa Ramos, que imparteix diverses formacions als centres educatius de les Illes Balears.

31 de maig de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:

Directora: Esperanza Suñer Torres
C. de Pius Tur Mayans, 14 · 07860
Sant Francesc · Formentera
tel. 971 32 34 15 · fax 971 32 25 83
escoleta@conselldeformentera.cat

ceib_1

educacio_govern_1

iepi_1

uib_1

uoc_1

uned_1