• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència Formentera celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible amb accions per promoure l'ús de la bicicleta

Formentera celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible amb accions per promoure l'ús de la bicicleta

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Mobilitat, informa que des de demà divendres 16 fins al dijous 22 de setembre se celebra la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible 2022. En concret, a Formentera es faran dos accions per promoure la mobilitat sostenible, segons ha explicat el conseller de Mobilitat, Rafael González.

Exhibició de bicicletes convencionals i elèctriques
Entre els dies 20 i 22 de setembre, entre les 10 h i les 13 h a la plaça de la Constitució de Sant Francesc, els dos establiments de Formentera especialitzats en venda de bicicletes faran una exhibició de bicicletes convencionals i elèctriques. Els residents podran provar-les i si els agraden, se'ls informarà sobre les ajudes del Consell per adquirir-les. També hi haurà accessoris de bicicletes, com ara casc, llums i armilla, entre d'altres.

Revisió i posada a punt de bicicletes gratuïtes per a residents
S'oferirà la revisió i posada a punt de bicicletes, serveis gratuïts per a residents, entre el 20 i el 22 de setembre. De 8 h a 19 h, al Taller Es Brolls Formentera, carretera de la Savina, km 2. I de 16 h a 20 h, al Taller Formentera Cycles, carrer Guillem de Montgrí, 35, Sant Ferran.

Els residents podran portar la seua bicicleta a aquests tallers i un expert els la posarà a punt de manera gratuïta. S'ha de presentar DNI i certificat de residència (millor en el mòbil, sense paper). Aquest és un servei bàsic de revisió de cadena, rodes i frens.

Rafael González espera que amb aquestes accions "aconseguim que més persones de l'illa es moguin amb bicicleta, sigui elèctrica o convencional, ja que és un vehicle que s'adapta molt bé a les característiques de l'illa". En darrer lloc, el conseller ha recordat que aquesta mobilitat sostenible es pot compaginar amb la de l'ús dels autobusos, que fins al 31 de desembre són gratuïts també per als residents.

15 de setembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022ix setmana mobilitat

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE