• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques Agents de viatges i de premsa coneixen els encants de Formentera en temporada baixa per ajudar a allargar la temporada

Agents de viatges i de premsa coneixen els encants de Formentera en temporada baixa per ajudar a allargar la temporada

foto 2022ix agents viatgeEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que durant aquesta setmana i la passada s'està fent promoció de l'illa a través de viatges de premsa i agents de viatge que visiten la nostra destinació per conèixer de primera mà els seus encants en temporada baixa.

"L'objectiu és promocionar el mes d'octubre, així com la resta de mesos de temporada baixa", segons ha explicat la vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer. En la segona meitat de setembre s'han realitzat viatges de premsa amb periodistes de mitjans especialitzats en el mercat francès i també a agents de viatge d'Holanda, França, el Regne Unit, Alemanya, els països nòrdics i els Estats Units.

Descobrint l'illa fan un recorregut per les principals platges i el Parc Natural de ses Salines, han visitat els mercats, fet tasts de vins i se'ls apropa la gastronomia, patrimoni i cultura, a més de gaudir d'activitats esportives i d'oci, entre d'altres. "D'aquesta manera, veuen en primera persona les múltiples possibilitats que ofereix Formentera, a banda del sol i la platja, i també els hi traslladem la necessitat de protegir el nostre entorn i els presentam els diversos projectes que tenim en marxa", ha destacat Alejandra Ferrer.

Així mateix, ha vengut un representant d'Àsia i del Pacífic, per promocionar Formentera al Japó, Singapur, Austràlia i Nova Zelanda. "Els visitants procedents d'aquests mercats poden contribuir a allargar la temporada, així com el temps d'estada a l'illa, perquè fan viatges més llargs i estan interessats en les activitats que es poden realitzar fora de la temporada d'estiu", segons ha conclòs la consellera, que ha agraït als empresaris locals la col·laboració amb aquesta iniciativa.

29 de setembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)