• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Benestar Social El Consell organitza xerrades informatives per donar a conèixer el servei de famílies acollidores 'Obre ca teua i creix en família'

El Consell organitza xerrades informatives per donar a conèixer el servei de famílies acollidores 'Obre ca teua i creix en família'

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Benestar Social, informa que ha organitzat una sèrie de xerrades informatives dirigides a famílies de l'illa per donar a conèixer el servei de famílies acollidores de menors en situació de desprotecció que impulsa la conselleria.

El conseller de Benestar Social, Rafael Ramírez, ha recordat que el servei d'acolliment familiar, "té com a objectiu que els menors que es troben sota la tutela pública, puguin ser acollits per una altra família alternativa de manera temporal" i ha animat a les famílies de Formentera "a acudir a les xerrades per conèixer de primera mà aquest servei".

Totes les xerrades es fan a la sala de plens.
3 d'octubre. 17.00 h per les famílies que tenen infants i adolescents a l'I.E.S. Marc Ferrer;
4 d'octubre. 17.00 h per les famílies del C.E.I.P. Mestre Lluís Andreu;
5 d'octubre. 17.00 h per les famílies del C.E.I.P. Sant Ferran i C.E.I.P. La Mola;
10 d'octubre. 17.00 h per les famílies del C.C.E.I.P. Virgen Milagrosa i a la població en general (portes obertes).

Valoració i formació de les famílies
Les famílies de Formentera que s'adscriguen al programa passen un procés d'idoneïtat i una formació a càrrec del personal de menors del Consell; aquest equip també acompanya a les famílies durant l'acolliment. De la mateixa manera, el servei valora les sol·licituds en funció de les circumstàncies econòmiques, personals i sociofamiliars, d'acord amb diferents criteris.

A més, aquest programa de famílies acollidores està reglamentat per una normativa que recull les prestacions econòmiques per al sosteniment a la criança i formació en famílies acollidores.

Les persones interessades en participar en aquest servei poden contactar amb l'àrea de Benestar Social del Consell 971321271 o al correu electrònic benestarsocial@conselldeformentera.cat.

1 d'octubre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022ix obre ca teua

cons_aferssocials_1

padib_1

atencio_dependencia_1

apneef 2018

aecc_1