• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència El Cap de Policia i la Policia Tutora de Formentera condecorats per l'Institut de Seguretat Pública de les Illes Balears

El Cap de Policia i la Policia Tutora de Formentera condecorats per l'Institut de Seguretat Pública de les Illes Balears

foto 2022x condecoracionsEl Govern, mitjançant l'Institut de Seguretat Pública de les Illes Balears, va lliurar ahir les medalles amb distintiu verd i blanc, les felicitacions públiques i els segells de qualitat a 14 les policies locals d'Eivissa i Formentera. El conseller d'Interior, Josep Marí, el cap de Policia Local, Félix Ramos i la Policia Tutora, Pilar Daviu i el Policia d'Educació Viària, Xavier Torrens varen assistir a l'acte.

L'oficial Félix Ramos va rebre la Creu al Mèrit Policial amb Distintiu Blanc pels 30 anys de servei amb una trajectòria destacable, a proposta del Consell Insular de Formentera. Per la seua part, la Policia Tutora va rebre el segell de qualitat professional del programa Policia Tutor del Consell de Formentera.

El conseller Josep Marí ha felicitat a Félix Ramos per la seua trajectòria i per tota la feina que ha fet des que ha estat al capdavant de la Policia Local de Formentera. Així mateix, ha agraït a la policia tutora la gran dedicació com agent de proximitat especialitzada en les tasques relacionades amb els centres educatius i els menors.

A la cerimònia també es va presentar la memòria del curs 2021-2022 dels Policies Tutors i d'Educació Viària.


21 d'octubre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE