• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència Balanç del Servei de Socorrisme de Formentera de 2022

Balanç del Servei de Socorrisme de Formentera de 2022

foto 2022xi socorrismeEl Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Interior, informa que el passat dilluns 31 d'octubre va finalitzar el Servei de Socorrisme i Salvament de Platges d'aquest 2022 a Formentera. En total, els socorristes han realitat 1.329 assistències sanitàries, de les quals 22 varen requerir evacuació per assistència al centre hospitalari i 40 varen ser rescats de persones. Cal destacar que una de les persones rescatades va perdre la vida com a conseqüència d'haver patit un ofegament en aigües de Migjorn el passat 17 de juny. D'altra banda, els socorristes també han atès 927 incidències per picades de borns i 41 per altres picades.

El servei de socorrisme es presta entre l'1 de maig i el 31 d'octubre, i la plantilla completa ascendeix a 25 efectius, tot i que aquest any només s'han pogut contractar 20 efectius a causa de la falta de personal. El conseller d'Interior, Josep Marí, ha agraït als socorristes la seua implicació, "gràcies al sobreesforç que han fet fent hores extres hem pogut oferir el servei de manera completa".

Platges adaptades i cardioprotegides
Recordam que les platges des Arenals i es Pujols estan adaptades perquè s'hi puguin banyar persones amb mobilitat reduïda. En total, 35 usuaris han gaudit d'aquest servei.


2 de novembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE