• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques La COPT fixa el calendari d'accions promocionals 2023 i acorda l'inici dels tràmits per al nou pla estratègic turístic del 2023-2030

La COPT fixa el calendari d'accions promocionals 2023 i acorda l'inici dels tràmits per al nou pla estratègic turístic del 2023-2030

foto 2022xi COPTAvui s'ha celebrat la primera reunió després de la temporada de la Comissió d'Ordenació i Promoció Turística (COPT), presidida per la vicepresidenta del Consell de Formentera i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, i el cap de Promoció, Carlos Bernús. Aquesta comissió també està formada per representants del sector turístic de l'illa de Formentera, com ara l'Associació Hotelera de Formentera, la Cambra de Comerç, PIMEF, CAEB, així com representants dels grups polítics, entre els que ha assistit la presidenta Ana Juan per part del PSOE.

Pel que fa a la valoració de la temporada s'han donat dades d'ocupació i s'ha emplaçat a la presentació del baròmetre del turista que tendrà lloc el pròxim 22 de novembre per donar més informació.

La responsable de Turisme ha presentat la proposta del pla promocional de Formentera per al 2023 que es basa a "promocionar l'illa a fires, workshops i presentacions on destacarem elements com la sostenibilitat i posarem en valor el producte local, patrimoni, el turisme familiar, la gastronomia així com tots els esdeveniments que s'organitzen a l'illa en la pre i posttemporada", segons ha destacat Alejandra Ferrer. Dins aquesta proposta s'ha presentat el calendari de fires promocionals a les quals s'assistirà tant dins el país, com a Europa i altres destinacions.

Després de la presentació, s'ha aprovat la proposta amb què es continuarà fent presentacions de destí per consolidar els dos principals mercats emissors com el nacional i l'italià i potenciar la temporada baixa i mitjana. També es potenciarà la promoció de l'illa en el mercat portuguès, francès i holandès. Així mateix, després del bon resultat de les campanyes en línia del 2022 es tornaran a fer accions promocionals amb diferents plataformes digitals.

A l'últim punt de l'ordre del dia, s'ha informat de l'inici dels tràmits per al nou pla estratègic turístic del 2023-2030 que haurà de definir el camí de la promoció, la creació de productes i activitats turístiques així com les eines de diversificació i desestacionalització, tot enmarcat dins de l'Agenda 2030 i la necessitat de continuar en la senda de la circularitat i sostenibilitat.


15 de novembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)