• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques Formentera rep el premi a la millor destinació sostenible de costa de la revista 'Viajar'

Formentera rep el premi a la millor destinació sostenible de costa de la revista 'Viajar'

foto 2022xii premi sostenibilitatEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que Formentera ha rebut el premi a la destinació sostenible de costa de la revista "Viajar", del grup editorial Prensa Ibérica. El cap de Promoció, Carlos Bernús, ha rebut la condecoració en una gala que s'ha celebrat avui a l'hotel Rosewood Villa Magna de Madrid.

El cap de promoció ha agraït aquesta distinció i ha destacat que "des de fa anys Formentera aposta per la sostenibilitat com a factor clau per mantenir l'equilibri natural i emocional que captiva tant els residents com els visitants de la nostra illa". Bernús ha explicat que l'aposta no és sols mediambiental, sinó també econòmica i social, i té com a objectiu mantenir la cultura i el patrimoni de l'illa. Projectes com formentera.eco, el Save Posidonia Project, la promoció dels extrems de temporada o la protecció del litoral de l'illa que des de sempre ha fet el poble de Formentera, són alguns dels exemples que ha detallat.

Amb aquests premis, la revista "Viajar" aposta per la sostenibilitat i la responsabilitat, d'acord amb l'estratègia de turisme sostenible i alineats amb els objectius de l'Agenda 2030, marcada pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, segons asseguren des de l'organització. Per això, els Premis Viajar al Turisme Responsable i Sostenible són concedits a iniciatives promogudes per destins, empreses o institucions públiques o privades aplicades a Espanya. Uns guardons compromesos amb la celebració, promoció i difusió d'una nova manera de viatjar, nascuts de la responsabilitat individual i col·lectiva en nom d'un turisme més sostenible.

Dins dels tretze premis, repartits en tres categories, Formentera ha obtingut el de 'millor destí sostenible de costa'. En la gala també s'ha reconegut a: Càceres (Destí Urbà Sostenible), Mar de Olivos, Jaén (Destí Sostenible d'Interior), el Marroc (Destí Sostenible Emergent), Hotel Ilunion Alcora, Sevilla (Allotjament Sostenible de Ciutat), Parador de Cangas de Onís, Astúries (Allotjament Sostenible d'Interior), Gran Melià Palacio de Isora, Tenerife (Allotjament Sostenible de Costa), Los Caminos de Santiago (Destí Sostenible Nacional), Costa Rica (Destí Sostenible Internacional) i El Hierro, Canàries (Premi dels lectors de "Viajar"), entre altres.


15 de desembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)