• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència La Junta de Govern de Formentera atorga la llicència de construcció dels Habitatges de Protecció Oficial de Sant Ferran

La Junta de Govern de Formentera atorga la llicència de construcció dels Habitatges de Protecció Oficial de Sant Ferran

La Junta de Govern del Consell de Formentera ha atorgat avui la llicència de construcció de la promoció d'habitatges de protecció oficial que l’IBAVI (Institut Balear de l’Habitatge) construirà a Sant Ferran. La presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, ha mostrat la seua satisfacció “perquè a partir d’ara ja es podrà començar a construir aquesta nova promoció d’habitatge tan necessària per a la nostra illa”.

Per la seua part, el conseller de Territori, Rafael González, ha destacat que per poder disposar de terreny públic per a la construcció d’aquests habitatges, des del Consell es va haver de modificar el PTI (Pla Territorial de l’Illa). “Posteriorment, aquest terreny (ubicat al carrer d’Alacant 19 de Sant Ferran) es va cedir al Govern balear, i avui la concessió de la llicència els habilita per poder començar la construcció”, segons ha detallat Rafael González.

Precisament, el Consell de Govern del passat 19 de desembre va autoritzar la despesa per construir aquesta promoció d’habitatge públic, segons ha recordat el conseller d’Habitatge, Rafael Ramírez. La promoció de Formentera, tendrà una despesa de 2.666.617,20 euros sufragada per l’IBAVI. Es construiran disset allotjaments dotacionals configurats en planta baixa i una planta pis. El termini màxim per executar les obres és de 24 mesos.

23 de desembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE