• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència Formentera contracta set persones a través del programa SOIB Reactiva 2022

Formentera contracta set persones a través del programa SOIB Reactiva 2022

foto 2023i soibEl Consell de Formentera, a través de l'Àrea de Desenvolupament Local, informa que s'ha iniciat la contractació de les set persones que ocuparan les places convocades gràcies al programa SOIB Reactiva 2022.

Les quatre primeres treballadores es van incorporar el 13 de desembre amb contractes d'una durada de sis mesos, durant els quals poden millorar les seues habilitats i competències de cara a futures ocupacions. En concret, s'ha contractat a tres persones de la línia 1 (joves desocupades majors de 16 i menors de 30 anys) per fer feina dos com auxiliars administratives i una com a dinamitzadora sociocultural. També s'ha contractat a una persona de la línia 2 (desocupada de llarga durada de 30 anys o més) com a netejadora.

La presidenta del Consell i consellera d'Emprenedoria, Ana Juan, ha donat la benvinguda als nous treballadors i ha mostrat la seua satisfacció perquè "amb aquestes feines s'obri una porta al mercat laboral d'aquestes persones que podran millorar les seues competències".

Aquesta convocatòria destina a Formentera 95.928,60 euros i permet contractar un total de set persones desocupades abans del 12 de gener de 2023, la qual cosa permetrà cobrir les tres places restants amb un operari polivalent, i una persona de neteja de la línia 1 i un operari polivalent de la línia 2.

La convocatòria SOIB Reactiva 2022 està promoguda pel SOIB i és finançada amb fons provinents de l'Estat, a través de la Conferència Sectorial d'Ocupació i Assumptes Laborals i dins del marc del Pla de Xoc per a l'Ocupació, que forma part del Pla de Reactivació del Govern de les Illes Balears, i té com a objectiu principal l'activació ocupacional local en col·lectius amb més dificultat d'inserció en el mercat de treball, com les persones joves desocupades i els majors de 30 anys desocupats de llarga durada.

2 de gener de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE