• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques Formentera comença les accions promocionals del mes de gener

Formentera comença les accions promocionals del mes de gener

foto 2023i vakantiebeursEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que amb l'arribada del mes de gener ha iniciat diverses activitats promocionals adreçades al públic professional i directe per atreure visitants en els extrems de la pròxima temporada 2023.

Entre el 10 i el 19 de gener s'està realitzant una missió de vendes a la costa oest dels Estats Units, concretament a Los Angeles, San Diego i La Joya. Un representant de Formentera està mantenint trobades amb una trentena d'agències de viatges per mostrar al públic americà les activitats i experiències de gastronomia, cultura, patrimoni, esports que es poden fer a Formentera.

D'altra banda, entre el 12 i el 15 de gener el Consell de Formentera participa en la fira turística de Vakantiebeurs, a Utrecht (Holanda). Un representant de l'illa mostra els encants de Formentera fora de temporada alta al públic dels Països Baixos i sota el paraigua de Tourespaña que té un estand propi en aquesta fira on destaca la presència de Formentera.

La pròxima setmana, Formentera també estarà present a Fitur (Madrid), "on es destacarà davant el públic nacional el seu vessant sostenible no només pel que fa al medi ambient, sinó també a la sostenibilitat turística, social, econòmica i cultural", segons ha avançat la vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer.

Del 20 al 23 de gener Formentera també participarà en el Saló Internacional de Turisme de Nantes, per promocionar-se en zones de França que tenen bones connexions amb l'aeroport d'Eivissa. Paral·lelament, la destinació també serà present a la fira Matka de Hèlsinki entre el 20 i el 22 de gener per cercar públic nòrdic. Formentera assistirà a aquesta fira de la mà de Tourespaña, que hi tendrà un estand propi.

En darrer lloc, cal destacar que entre el 23 i el 25 de gener també hi haurà presència de quatre restaurants de l'illa a la fira Madrid Fusión 2023.

13 de gener de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)