• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques Formentera es promociona a la BIT de Milà per atreure visitants en els extrems de la temporada

Formentera es promociona a la BIT de Milà per atreure visitants en els extrems de la temporada

foto 2023ii bitEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, participarà entre aquest diumenge 12 i dimarts 14 de febrer en la fira BIT (Borsa Internacional de Turisme) de Milà. Formentera hi està present amb un estand on mostrarà els seus encants al públic directe en el primer dia de la fira; les altres dues jornades es promocionarà davant el públic especialitzat com operadors turístics, premsa i agents de viatge.

Formentera promocionarà davant el públic italià l'oferta dels mesos de temporada baixa. Es mostrarà l'illa com una destinació sostenible en què es poden fer activitats culturals, esportives, patrimonials i gastronòmiques, sempre en contacte amb la natura. Les rutes verdes i ornitològiques són uns altres atractius que també s'hi promocionaran, segons ha explicat la vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer.

"Amb la participació en aquesta fira se cerca preservar un turisme que tradicionalment ha set fidel a Formentera, i també atreure el públic familiar o el tipus de visitant respectuós amb la natura i les tradicions de l'illa", segons ha afegit Alejandra Ferrer. Durant la passada temporada, el mercat italià va ser el segon per darrere de l'espanyol, i ha representat el 28,01 %, mentre que el nacional ha representat el 39,28 %.

10 de febrer de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)