• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura Activitats organitzades per Biblioteques de Formentera amb motiu del Dia Internacional de la Dona

Activitats organitzades per Biblioteques de Formentera amb motiu del Dia Internacional de la Dona

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que el pròxim dilluns 6 de març, ha programat un taller infantil de pintura en homenatge a Maria Moliner com a primera activitat organitzada per les biblioteques amb motiu del Dia Internacional de la Dona, que se celebrarà a les 17.00 h en el Punt de Lectura de Sant Ferran, a càrrec de l'artista local Fran Lucas.

En aquest taller es proposa realitzar un mural en homenatge a Maria Moliner a través de diferents tècniques de pintura. Per començar, es contarà de forma senzilla i divertida qui fou aquest personatge femení de l'àmbit de les lletres. Una important arxivera, filòloga i lexicògrafa que en soledat redactà el millor diccionari espanyol utilitzat en l'àmbit de l'educació fins al moment. Tota una eminència en el panorama literari, fou una dona entregada a l'educació, la cultura i la lectura en un temps en què el gènere femení no estava gens valorat en els àmbits esmentats.

L'objectiu principal d'aquest taller és que els infants descobreixin el personatge de Maria Moliner i els seus valors. També que en els infants aflori la creativitat treballant en un gran format, com és un mural, en el qual ja hi haurà imatges dibuixades però que, a la vegada, serà un espai lliure per participar amb diferents tècniques.

Xerrada i presentació de poemaris
La segona activitat està enfocada al públic adult. «Una tarda amb na Rocio Madrid» és un compendi de xerrada i presentació de poemaris a càrrec de l'escriptora, fotògrafa, feminista i activista LGTBIQ+. Aquest acte se celebrarà el pròxim dijous 16 de març a la Biblioteca Marià Villangómez a les 19.30 h.


27 de febrer de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera