• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura L'artista Susana Cardona recorda un passat oblidat amb l'exposició 'Terra' a l'Ajuntament Vell

L'artista Susana Cardona recorda un passat oblidat amb l'exposició 'Terra' a l'Ajuntament Vell

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que del 7 al 18 de març a la Sala d'Exposicions "Ajuntament Vell" es podrà visitar l'exposició de l'artista Susana Cardona "Terra". En aquesta mostra l'artista exposa la seva pintura relacionada amb les formes de vida de les persones que l'envoltaven a la infantesa, com també l'atracció de rememorar els estils i valors d'unes persones arrelades a la terra. La inauguració serà els dilluns 6 de març a les 19 hores.

Segons la mateixa artista: "Present la fascinació de les activitats quotidianes, fent conscient la mirada a través dels quadres. És una manera de reconèixer-nos com a eivissencs i formenterers amb un passat que hem de respectar, admirar i conèixer".

L'artista, nascuda a Formentera a començaments de la dècada dels vuitanta, té molt present els seus records a Sant Ferran on marcà per sempre la seua personalitat. Gràcies a diversos cursos de pintura va desenvolupar aquesta passió on va conèixer i desenvolupar els usos de la tinta xinesa. Per ella també va ser important el descobriment de la pintura de l'eivissenc Antoni Marí Ribas "Portmany", especialment la representació que feia de les pageses que, comenta, "han vingut al meu cor i han vengut per quedar-s'hi".

Ha exposat, a Formentera a la sala parroquial de Sant Ferran, i, a Eivissa, a la Sala de Cultura Can Curt de Sant Agustí com també a la Sala Municipal des Cubells.

L'exposició s'inaugurarà el dilluns 6 de març a les 19.00 hores. Les col·leccions es podran visitar del 7 de març al 18 de març a la Sala d'Exposicions "Ajuntament Vell" de dilluns a dissabte d'11.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 20.00 hores. Diumenges, festius i dilluns matí, la sala romandrà tancada.

2 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023iii s cardona

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera