• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura El pròxim dijous 9 de març es representarà el contacontes 'Cuentos desenvueltos' al Punt de Lectura de Sant Ferran

El pròxim dijous 9 de març es representarà el contacontes 'Cuentos desenvueltos' al Punt de Lectura de Sant Ferran

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que el pròxim dijous 9 de març ha programat «Cuentos desenvueltos», la segona actuació del cicle de contacontes organitzat conjuntament amb La Panera Vermella, que se celebrarà a les 17.00 h en el Punt de Lectura de l'Espai Cultural de Sant Ferran, a càrrec de Laura Mandarina. Aquest espectacle va adreçat al públic infantil d'entre 3 i 12 anys.

Els llibres que formen la part didàctica de «Cuentos desenvueltos» han set elegits per la importància que tenen en la vida dels infants, en funció del nombre d'exemplars venuts i per les característiques psicològiques i emocionals, els atributs físics i els rols dels personatges que tenen, així com pels símbols que hi apareixen que fomenten la igualtat de gènere, segons explica l'autora.

Alguns dels títols esmentant són: "El príncipe Serafín" de Raquel Diez, "Yo voy Conmigo" de Raquel Díaz Reguera, "Las princesas también se tiran pedos" d'Illan Brennann i "Daniela Pirata" de Susana Isern Gómez. El fil conductor de la sessió és la màgia còmica infantil participativa, és a dir, que a través de diferents trucs de màgia en els quals participaran els infants, apareixeran els títols de les històries que es contaran a continuació.

El segon contacontes del cicle arriba de la mà de Laura Muñoz, actriu llicenciada al Conservatorio de Arte Dramático de Buenos Aires l'any 1996. Va participar en diverses obres en l'àmbit de la capital argentina i a l'any 2002 va viatjar a Espanya, on al 2005 va fundar la seva pròpia companyia de teatre anomenada MundoMandarina, on crea, produeix i interpreta els seus propis espectacles. Així mateix, ha col·laborat amb expedicions de «Pallasos en rebeldía» i «Payasos sin frontera». En l'actualitat, es dedica a escriure contes i a impartir tallers de contacontes, de màgia, clown i risoteràpia.

2 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023iii laura mandarina

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera