• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Benestar Social Obert el termini per demanar les ajudes al lloguer d'habitatge

Obert el termini per demanar les ajudes al lloguer d'habitatge

El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Habitatge, informa que ja s'ha publicat al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) la convocatòria d'ajudes al lloguer d'habitatges destinades a les persones amb rendes de lloguer fins a un màxim de 1.200 euros al mes. El Consell destina 70.000 euros a aquesta convocatòria. Els interessats tenen quinze dies hàbils a partir de demà, és a dir, fins al 25 d'abril, per sol·licitar les ajudes a través de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) o de l'Oficina Virtual d'Atenció Ciutadana (OVAC). A més, tota la informació i les bases també es publicaran a la web del Consell de Formentera. El conseller d'Habitatge, Rafael Ramírez, ha recordat que "aquesta és la primera legislatura de la història del Consell en la qual s'han convocat ajudes al lloguer".

A més, el conseller Ramírez ha assenyalat que "per facilitar l'accés a aquestes ajudes i resoldre qualsevol dubte, el Consell de Formentera disposa de l'Oficina de l'Habitatge", ubicada a l'àrea de Benestar Social. També es pot fer la consulta i demanar cita prèvia a través del correu electrònic habitatge@conselldeformentera.cat i del número de telèfon 971 32 10 87.

Les ajudes es concedeixen per un màxim de dotze mensualitats i, en tot cas, el període subvencionable comprèn entre el dia 1 de gener i el 31 de desembre de 2022.

30 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023iii lloguer

cons_aferssocials_1

padib_1

atencio_dependencia_1

apneef 2018

aecc_1