• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Benestar Social Creu Roja desembarca a Formentera

Creu Roja desembarca a Formentera

foto 2023iv creu roja A-El Consell ha cedit un espai a l'ONG perquè pugui desenvolupar la seua activitat a l'illa

La presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan; el president de Creu Roja d'Eivissa i Formentera, Manuel Marín, i el conseller de Benestar Social, Rafael Ramírez, han presentat avui la primera oficina que l'organització obri a l'illa en un espai cedit per l'administració insular. A l'acte de presentació també han estat presents el conseller d'Interior, Josep Marí, i la secretaria de Creu Roja, Elena Cabrera.

En l'acte d'entrega de claus, la presidenta Ana Juan ha mostrat la seua "satisfacció per poder acollir a Formentera l'entitat que fa una tasca fonamental humanitària amb les persones migrades i que també ofereix altres serveis de voluntariats a la població de l'illa". La presidenta ha agraït la feina "que està portant a terme la conselleria de Benestar Social per millorar la prestació de serveis a Formentera".

Per la seva part, el conseller Ramírez ha destacat que "amb la Creu Roja sempre hem treballat de manera coordinada, ens ofereix el servei de teleassistència a Formentera i també ens lliura material de primera necessitat per als migrants que arriben a les costes de Formentera; ara amb aquesta presència física a l'illa podrem millorar l'atenció els col·lectius més vulnerables".

Manuel Marín ha agraït al Consell la cessió de l'espai i ha assenyalat que des de Creu Roja "les instal·lacions permetran a l'entitat iniciar la seva activitat social i solidària a l'illa; inicialment, oferint ajuda humanitària a les persones arribades a costes, però amb l'objectiu d'implantar, de forma gradual, la resta de programes i projectes socials propis de l'organització com ara les activitats amb gent gran; activitats d'apoderament de dones vulnerables i activitats enfocades al col·lectiu infantojuvenil". El president de Creu Roja ha assegurat que l'horari serà dimarts i dijous de 10 a 13 hores.


1 d'abril de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cons_aferssocials_1

padib_1

atencio_dependencia_1

apneef 2018

aecc_1