• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Benestar Social Tallers de prevenció de l'ús de pantalles dirigits a famílies i alumnat de Formentera

Tallers de prevenció de l'ús de pantalles dirigits a famílies i alumnat de Formentera

foto 2023iv pantallesEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Benestar Social, està portant a terme en els centres educatius de l'illa diferents accions emmarcades dins del nou Pla insular sobre l'ús de substàncies, pantalles i jocs.

La setmana passada varen començar una sèrie de xerrades a famílies d’infants de 0 a 3 anys a l'Escoleta Sa Miranda, l'Escoleta de Sant Ferran i a l'escola Virgen Milagrosa (0-6 anys). La previsió és impartir aquests tallers també als centres d’educació infantil de l’illa. Les xerrades tracten les possibles conseqüències de l’ús de pantalles en els menors i ofereixen a les famílies eines per fer-ne un ús adequat.

També s'han fet tallers de pensament crític i pantalles en els cursos de 1r i 3r d’ESO de l'IES Marc Ferrer en sessions de 50 minuts.

En aquest àmbit, la següent conferència del cicle Xerrades per a famílies i docents també abordarà aquest tema. Marta Prada, educadora de famílies de disciplina positiva i guia Montessori, oferirà la xerrada “Educar sense pantalles”, el pròxim 20 d’abril a les 17 hores a la sala de plens del Consell.

4 d'abril de 2023
Àrea de Comunicacio
Consell de Formentera

cons_aferssocials_1

padib_1

atencio_dependencia_1

apneef 2018

aecc_1