• Català
  • Castellano
  • English
Areas Social action Culture and Historical Heritage Signat el conveni amb ACAF per a la producció de continguts de Ràdio Illa

Signat el conveni amb ACAF per a la producció de continguts de Ràdio Illa

foto 2023iv conveni acafLa presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, i el representant de l'Associació Cultural Audiovisual de Formentera, Álvaro Méndoza, han signat les bases per establir i regular l'acció concertada entre el Consell i ACAF per a la producció dels continguts de Ràdio Illa, de cara a la prestació del servei públic de comunicació audiovisual a l'àmbit de Formentera aquest 2023. La consellera de Cultura, Vanessa Parellada, també ha estat present a la signatura.

El Consell de Formentera, a través de Ràdio Illa, presta un servei públic de comunicació audiovisual, i, d'aquesta manera, contribueix a la dinamització de la cultura local. Ràdio Illa, amb vocació de servei a la ciutadania de l'illa de Formentera, és un mitjà de comunicació local, pròxim, que arriba a sectors de població diversos. El Consell de Formentera aportarà a ACAF la quantitat màxima de 60.000 euros durant l'any 2023 per cobrir la necessitat de finançament.

27 d'abril de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera