• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques El 'Faro de la Isla', el nou videoclip del pianista Alessandro Martire, inspirat i rodat als fars de Formentera

El 'Faro de la Isla', el nou videoclip del pianista Alessandro Martire, inspirat i rodat als fars de Formentera

foto 2023v pianoEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que avui s'ha publicat el videoclip del pianista i compositor, Alessandro Martire, de la seua nova cançó "Faro de la Isla". La música, segons assenyala l'autor, ha estat inspirada en els fars de Formentera i el vídeo s'ha rodat també en aquests espais, concretament es va gravar durant la sortida del sol al far de la Mola i durant la posta de sol al far des Cap de Barbaria.

Aquí podeu veure la creació.

Alessandro Martire va triar els fars de Formentera "perquè li encanten aquests llocs on troba la inspiració i per la seua increïble natura", segons explica. Fins allà va portar el seu piano Waves, amb el que ja va oferir un concert a la plaça de la Constitució de Sant Francesc el passat estiu. Des de l'àrea de Promoció s'ha donat suport a aquest projecte que relaciona l'illa amb la creativitat, la musica, la natura i la tranquil·litat.

Des de l'any 2021, Alessandro Martire ha creat un format original amb el seu piano Waves ha rodat videoclips en llocs naturals com glaceres, llacs congelats, rius o en muntanyes de 3.000 metres d'alçada. Aquí podeu veure algunes de les seues creacions.

Alessandro Martire és un pianista i compositor italià, nascut a Como a l'any 1992, als 15 anys ja va fer la seua primera composició. Les seues cançons s'inspiren tant en la música clàssica com en la contemporània.


4 de maig de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)