• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques Formentera es promociona a la fira Expovacaciones de Bilbao

Formentera es promociona a la fira Expovacaciones de Bilbao

foto 2023v expovacas AEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, es promociona entre avui i diumenge, 7 de maig, a la fira Expovacaciones de Bilbao. "En aquesta fira, oberta al públic, la destinació Formentera s'acull amb molt d'interès per la facilitat de connexió amb vol directe i perquè el turista del nord d'Espanya cerca destinacions de platja que contrastin amb la seua oferta", segons ha explicat el cap de Promoció, Carlos Bernús.

Formentera compta amb un estand propi on es mostra el millor de la seua gastronomia, i on també es faran degustacions de vins. Així mateix, es promocionen les rutes verdes i ornitològiques, així com totes les activitats que es poden fer a l'illa fora de la temporada alta i que es poden consultar en el cartell d'activitats del mes de maig de la web de Turisme. Mitjans de comunicació com la ràdio Onda Vasca i la televisió de Bilbao també faran difusió de l'oferta de l'illa.

D'altra banda, aquesta setmana també es fan activitats promocionals des de Formentera. En concret, hi ha un equip de periodistes de la revista Telva i del suplement Destinos del Periódico de Catalunya, "que volen veure in situ les oportunitats que ofereix Formentera en temporada baixa i després transmetre-les", ha afegit Bernús. Així mateix, diumenge s'emetrà en directe el programa "Gente Viajera" d'Onda Cero adreçat al públic nacional.


5 de maig de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)