• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Medi Rural, Ramaderia, Pesca i Caça El Consell de Formentera destinarà 15.000 € per adquirir menjar per al bestiar oví i caprí de l'illa

El Consell de Formentera destinarà 15.000 € per adquirir menjar per al bestiar oví i caprí de l'illa

foto 2023v cabraEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Medi Rural, subvencionarà amb 15.000 € l'adquisició de menjar per al bestiar oví i caprí de l'illa. Aquesta ajuda es donarà a la Cooperativa del Camp de Formentera, que repartirà entre els ramaders de l'illa 17 tones de pinso de manteniment i 6 tones de garrova picada per al bestiar oví i caprí, i 5 tones de farina d'ordi per a l'alimentació del sector porcí.

El conseller de Medi Rural, Josep Marí, ha explicat que aquesta és una ajuda més per seguir potenciant el sector primari de l'illa. "Un any més, a causa de la sequera, des de la institució volem oferir aquesta ajuda als ramaders de l'illa per compensar els efectes de la manca de pluges i, per tant, de menjar per al ramat de l'illa", ha concretat.

Els interessats a rebre aquestes ajudes han d'anar amb la cartilla ramadera a la nau de la Cooperativa del Camp a partir del pròxim dilluns 15 de maig. L'horari d'atenció és de dilluns a divendres de 8.00 h a 14.00 h i de 16.30 h a 19.00 h i dissabtes de 9.00 h a 13.00 h. Les ajudes es donen segons el nombre d'animals.

8 de maig de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

ministerio_agricultura_1

agricultura_governbalear_1

sigpac_1

aforavila_1

covib_1

permacultura_1