• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports

Conveni de col·laboració amb la SD Formentera per a la realització de diversos actes i esdeveniments per commemorar el seu 50è aniversari

foto 2021 conveni sd formenteraLa presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, i el president de la SD Formentera, Toni Roig, han signat avui un conveni de col·laboració per a la realització de diversos actes i esdeveniments esportius i socials per commemorar el 50è aniversari del club esportiu, que es compleixen el pròxim 7 de setembre. La consellera d’Esports, Paula Ferrer, també ha estat present a la signatura del conveni.

El Consell col·labora econòmicament amb 18.000 euros; així mateix, des de l’Arxiu d’Imatge i So s’ofereix suport logístic i material per a l’arxiu, conservació i divulgació de documents gràfics (vídeos, fotografies, etc.) relacionats amb el club que tenguin interès històric i també des de les diferents àrees de la institució es col·laborarà amb el suport logístic per a la resta d’actes.

Entre els actes prevists des de setembre fins al Nadal de 2021, la SD Formentera ha programat diferents esdeveniments, com ara homenatges als presidents de l’entitat, a antics jugadors i a treballadors del club; un partit amistós del primer equip com un dels actes centrals de la celebració; la realització d’un documental sobre la història de l’entitat; exposició, cicle de xerrades i taules rodones divulgatives de la història del futbol a Formentera, activitats per a al·lots i al·lotes; acte de futbol femení i una festa de commemoració com a un dels actes centrals de la celebració.

19 de juliol de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Consell instal·la nous desfibril·ladors en espais esportius i a la Casa del Poble de la Mola

foto 2021 desfibril ladorsEl Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Esports, ha posat en marxa una xarxa de formació a clubs i esportistes i d’ubicació de nous desfibril·ladors a les instal·lacions esportives de l’illa. A més, s’han començat a instal·lar desfibril·ladors als clubs de majors de l’illa, el primer a la Casa del Poble de la Mola. La consellera d’Esports, Paula Ferrer, ha assenyalat que “l’objectiu d’aquesta iniciativa és poder realitzar un esport més segur a Formentera i conscienciar a esportistes, clubs i aficionats de la importància de fer esport amb garanties i responsabilitat”.

Durant aquest mes de juliol s’han instal·lat nous desfibril·ladors al Centre d’Esports Nàutics de Formentera, a les pistes de tenis i pàdel i al Poliesportiu Antoni Blanc. A més, s’han renovat els desfibril·ladors del camp municipal de futbol i de la piscina municipal. Pròximament, s’instal·larà un nou aparell al poliesportiu de l’IES Marc Ferrer.

També, el passat dissabte es va celebrar una nova jornada de formació (la primera se’n va organitzar el mes de maig) dirigida a esportistes, clubs i personal del Consell sobre el funcionament del desfibril·lador semiautomàtic, impartida per l’empresa Emergency Staff.

Desfibril·ladors en els clubs de majors
D’altra banda, dins de la jornada de formació, i a petició de la Casa del Poble de la Mola, també es va instal·lar un desfibril·lador en aquest espai i s’ha format a personal per poder actuar en cas de necessitat. La consellera de Majors, Ana Juan, ha avançat que “a més s’instal·laran desfibril·ladors a la resta de clubs de l’illa per aconseguir que siguin espais cardioprotegits”.

La reanimació cardiopulmonar bàsica i l’ús de desfibril·ladors externs automatitzats per part de personal no sanitari busquen poder proporcionar un auxili d’hora i vital davant les parades cardiorespiratòries.

17 de juliol de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Diumenge se celebra la Milla Urbana des Pujols

cartell 2021 milla urbanaEl Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Esports, informa que el pròxim diumenge 18 de juliol se celebra la XXXVI Milla Urbana+5KM Es Pujols. Els interessats es poden inscriure al web www.elitechip.net fins el dia abans de la competició.

La consellera d’Esports, Paula Ferrer, ha mostrat la seva satisfacció perquè de nou, després d’un any d’aturada, es pugui realitzar una de les curses més antigues de Formentera, així mateix ha agraït al Grup Esportiu Espalmador el seu esforç per organitzar la cursa.

La sortida serà a les 10.00 h a l’avinguda Miramar des Pujols. El nombre màxim de participants serà de 100 corredors per categoria. El recorregut és un circuit urbà de 800 m aproximadament pels carrers des Pujols. Per a la Milla Urbana es faran dues voltes al recorregut. Per a la cursa de 5 km es faran sis voltes al recorregut, més 200 m. Per la categoria sub 10 faran mitja volta al circuit i per la sub 14 una volta al circuit. Es preveu que les competicions acabin cap a les 12.00 h.

13 de juliol de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Demà obre el parc de patinatge de Sant Francesc

foto 2021 parc patinatge AEl Consell de Formentera informa que demà a les 20 hores obrirà el parc de patinatge i usos esportius a la zona de la circumval·lació de Sant Francesc. Aquest matí, la presidenta del Consell, Alejandra Ferrer, la vicepresidenta i consellera de Majors, Ana Juan; la consellera de Joventut, Vanessa Parellada, el coordinador d'Infraestructures, Xicu Ribas, el director del Casal de Joves, Carlos Calzado, i representants dels clubs de majors de l’illa han visitat el parc i han fet un recorregut per les instal·lacions.

El parc s’ubica en una superfície de 2.727 m2 i compta amb diferents usos esportius a l’aire lliure i tres circuits de patinatge: pista de patinatge, de modalitat “street” i de modalitat “bowl”. A més, disposa d’un circuit biosaludable per a persones majors i espais enjardinats i d’esplai. El pressupost de l’obra ha estat de 482.723 €.

Demà, primera activitat
Amb motiu de la celebració aquesta setmana del Dia Mundial del Skate, el Casal de Joves ha programat demà a les 20 hores una tarda temàtica dedicada al monopatí.

La consellera de Joventut, Vanessa Parellada ha mostrat la seva satisfacció “perquè aquest projecte àmpliament demandat pels joves de Formentera ja sigui una realitat”. La consellera ha recordat que “els joves han col·laborat en el disseny del parc i hi han fet aportacions per poder fer una instal·lació adequada a ells”.

Característiques
La pista de patinatge, situada sobre una superfície de 255 m2, està delimitada per un banc continu que impedeixi la sortida dels patinadors de la pista i doni cabuda als seus acompanyants que desitgin seure. Aquesta pista està lliure d’obstacles.

La modalitat “street” té una pista de 238 m2 i disposa dels obstacles més comuns de la modalitat “street”: com rampes, bancs o plataformes, juntament amb baranes i repeus, imita el mobiliari urbà que es pot trobar en els parcs i places. El formigó està polit artesanalment.

La modalitat “bowl”, de 617 m2, és l’element més representatiu de l’àrea d’activitats esportives. Disposa d’una plataforma superior a cota 0 on trobam una mena de forat amb forma de piscina amb profunditats de -3.75 m, -2.00 m, -2.20 m i -2.50 m i amb radis de 2.40 m, 2.80 m, 3.00 m, 3.30 m i 2.4 m. Tota l’àrea està envoltada per un espai verd enjardinat i hi haurà espais d’ombra i bancs així com un recorregut de passeig a l’interior.

Circuit biosaludable per a la tercera edat
El circuit biosaludable per a la tercera edat, situat en una zona de 285 m2, està format per diferents màquines d’exercici per a persones majors i hi haurà també un espai per al descans.

25 de juny de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Obertes les inscripcions dels cursos de l’escola municipal de natació a l’estiu

foto 2021 escola natacioEl Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Esports, informa que s’han obert les inscripcions dels cursos de l’escola municipal de natació a l’estiu, que es portan a terme de l’1 de juliol fins al 31 d’agost. Les classes estan destinades a nens i nenes a partir dels 3 anys. Per a les inscripcions, les persones interessades s’han de posar en contacte a través del correu electrònic poliesportiu@conselldeformentera.cat al telèfon 971321240 o de manera presencial al poliesportiu Antoni Blanc.

22 de juny de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 1 de 35

Inici
Anterior
1

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo