• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports

El Consell i l'SD Formentera signen el conveni per a la coordinació i gestió de l'Escola de Futbol Base

foto 2023iv sdfLa presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, i el president de l'SD Formentera, Toni Roig, han signat el conveni de col·laboració anual per al desenvolupament i la coordinació de l'Escola de Futbol Base de Formentera per a l'any 2023. La consellera d'Esports, Paula Ferrer, també ha estat present a la signatura del conveni.

El Consell de Formentera subvenciona amb 35.000 euros l'SD Formentera, que es fa càrrec de la posada en marxa i el desenvolupament de l'escola amb els objectius i activitats per a l'ensenyament dels valors en els grups d'esportistes que conformen l'Escola de Futbol Base de Formentera.

5 d'abril de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Conveni de col·laboració del Consell amb el Club de Tennis Illa de Formentera per contractar personal per a l'Escola de Tennis

foto 2023iv tennisLa presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, i el president del Club de Tennis Illa de Formentera, Jorge Jiménez, han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual el Consell subvenciona el club amb 40.000 euros per a la contractació del personal tècnic per portar a terme les activitats de l'Escola Municipal de Tennis. La consellera d'Esports, Paula Ferrer, també ha estat present a l'acte de signatura.

4 d'abril de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Poliesportiu Antoni Blanc amplia la sala de musculació i obre una nova sala d'entrenament funcional

foto 2023ii noves sales BEl Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esport, informa que el Poliesportiu Antoni Blanc augmenta i millora les instal·lacions esportives amb l'ampliació de la sala de musculació i l'obertura d'una nova sala d'entrenament funcional.

La consellera d'Esports, Paula Ferrer, ha destacat que amb aquesta reforma d'ampliació del gimnàs "s'atén una demanda dels usuaris, que cada vegada són més, i ens permet, millorar la seva comoditat i fer la pràctica de l'activitat més segura, així com separar els entrenaments funcionals amb l'obertura d'una nova sala". La consellera ha assenyalat que "per fer aquesta ampliació s'han desplaçat les oficines dels treballadors a un espai disponible a l'altra banda del poliesportiu".

Amb l'ampliació, la sala de musculació ha guanyat uns 35 m2, s'ha canviat tota la superfície del terra amb un material que té més amortiment i s'ha proporcionat una zona amb doble terra per major seguretat, on hi ha el pes lliure. En la sala s'han tirat envans per modificar els accessos i s'han reutilitzat les vidrieres per augmentar l'espai i posar una zona d'entrenament funcional.

D'altra banda, s'ha condicionat una de les antigues oficines a la sala d'entrenament funcional, preparada amb material nou com ara bandes elàstiques, balons medicinals, TRX, etc. La sala té un doble ús, per als usuaris de la sala de musculació i per fer classes dirigides.

Pròximament, se substituiran els llums dels tubs fluorescents per plafons led a totes les sales per millorar l'eficiència energètica de les instal·lacions.


2 de febrer de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Obertes les inscripcions per participar en la Cursa Solidària de la Dona del 12 de març

El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esports, informa que la Cursa Solidària de la Dona se celebrarà el pròxim 12 de març i que les inscripcions ja es poden realitzar al poliesportiu Antoni Blanc (pagament amb targeta bancària i en horari laboral). Més endavant també es podran fer les inscripcions en la paradeta que instal·la l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) a la plaça de la Constitució. Cal recordar que la inscripció és de 10 euros i que tota la recaptació va íntegrament a l'AECC.

La cursa i la caminada sortiran des de la plaça de la Constitució a les 10 hores i el recorregut serà l'habitual, anada i tornada a Can Marroig, amb una distància de 8 quilòmetres.

24 de gener de 2023
Área de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023i cursa dona

Formentera acull el XII campionat d'Espanya de caça amb ca eivissenc

El pròxim 28 i 29 de gener se celebra a Formentera el XII campionat d'Espanya de caça amb ca eivissenc. En total participaran dotze colles (cadascuna formada per un o dos caçadors i sis cans), tres de València, tres de Catalunya, dos de Formentera, dos d'Eivissa, una de Castella la Manxa i una de Múrcia. Hi haurà quatre jutges i dotze acompanyants de finca. La prova de caça es realitzarà de 9.30 a 13.30 h. El punt de trobada serà a l'envelat situat a l'aparcament de sa Senieta a partir de les 7.30 h.

17 de gener de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023i campionat caca

Més articles...

Pàgina 4 de 48

4

Wifi  Formentera

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo