• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports

La piscina municipal obre el dimecres després de les obres de reforma i tornen les activitats dirigides

foto 2021 piscina AEl Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Esports, informa que el dimecres torna a obrir la piscina municipal després d’haver estat tancada per obres per millorar la climatització i la impermeabilització de la instal·lació esportiva. Des del passat mes de gener s’han estat portant a terme diferents treballs que han consistit principalment en el canvi de la màquina deshumectadora, obres de reparació i impermeabilització al sostre de la piscina, obres als vestidors, millores a l’àrea dels monitors, canvi dels llums de l’interior per llums de baix consum i reparació dels vasos de les piscines, canvi de les canonades de la sala de calderes i tasques de manteniment com ara pintura, neteja, etc.

La principal obra realitzada ha set la substitució de la màquina deshumectadora, una màquina que es va instal·lar fa ja quinze anys, quan es va cobrir la piscina, i que havia esgotat la seva vida útil. La tramitació administrativa es va iniciar l’any passat i es va aturar arran de l’estat d’alarma. Ara, finalment, ja s’ha pogut instal·lar. El cost d’aquesta nova màquina és de 102.850 euros.

La vicepresidenta Ana Juan, que assumeix temporalment l’àrea d’Esports, ha destacat, que “per fi, després d’aquest temps d’obres, els usuaris ja poden gaudir de la piscina" i ha lamentat “les molèsties ocasionades als usuaris”. La vicepresidenta ha assenyalat que “no ha set una obra senzilla, des de l’inici de la tramitació, per la pandèmia, i amb inconvenients sobre la marxa; a més, s’ha aprofitat per fer altres treballs de reparació i manteniment en altres zones, com els vestidors i espais comuns”. Ana Juan ha assegurat que “ara ja es pot gaudir d’una piscina coberta amb millors garanties, que a més, torna amb activitats dirigides, que no es fan des del començament de la pandèmia”.

Tornen les activitats dirigides
Amb l’obertura de la piscina, també tornen les activitats dirigides d’aquafitness i gimnàstica suau, aturades des de l’inici de la pandèmia. A partir de demà ja es podrà demanar cita prèvia i les reserves al poliesportiu, al telèfon 971 321 240.

L’ús de la piscina es fa amb les mesures de seguretat, tal com marquen els protocols sanitaris. Així, el bany lliure tendrà una durada de quaranta-cinc minuts, la dutxa es podrà fer servir durant quinze minuts, i no es podran fer servir les taquilles dels vestuaris. I es podrà utilitzar el material de piscina i una usat, s’haurà de desinfectar. Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats i els usuaris només es poden llevar la mascareta en el moment de la pràctica esportiva.

3 de maig de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Consell amplia el permís per a la pràctica de kite surf a les platges fins al 15 de maig

foto 2021 kitesurfEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Medi Ambient, informa que ha emès un decret per a la pròrroga d’aixecament provisional de la prohibició de la pràctica de kite surf a les platges de Formentera fins al 15 de maig. Cal recordar que aquesta pràctica està prohibida a la platja i a les zones de bany, que inclou el mirall d’aigua fins als de 200 metres de la platja o 50 metres a la resta de la costa, en l’època de bany que comença l’1 de maig.

El conseller de Medi Ambient, Antonio J. Sanz, ha assenyalat que “donada la situació actual per mor de la covid-19 en la qual encara l’afluència a les platges és reduïda i que així ho ha demanat l’associació de kite surf de l’illa, el Consell ha considerat que es pot prorrogar aquest permís sempre respectant la normativa d’aquesta pràctica esportiva”. El conseller ha recordat “l’impuls que aquest esport està tenint a l’illa, com així es demostra en la prova celebrada l’octubre de 2020 del Fórmula Kite Spain a Formentera”.

En aquests moments, des del Consell es treballa en una modificació de l’ordenança que permeti la convivència d’aquest esport i l’ús de les platges, definint àrees per a practicar-l’en diverses èpoques de l’any.

1 de maig de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

II Open Cazafotosub Apnea Formentera

foto 2021 cazafotosub AAquest cap de setmana es celebra el II Open Cazafotosub Apnea Formentera, organitzat pel Club d’Activitats Subaquàtiques Sota s’Aigu amb la col·laboració de les àrees de Turisme i Esports del Consell de Formentera. De moment, hi ha una vintena de participants inscrits procedents de Canàries, Balears i la Comunitat Valenciana que, durant els dies 30 d’abril, 1 i 2 de maig, es submergiran en aigües de Formentera per intentar captar el màxim nombre de diferents espècies de peixos.

Més informació i inscripcions: clubsotasaigu@gmail.com

28 d’abril de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

15 participants en el curs de desfibril·lador per a clubs esportius

foto 2021 CENF AEl Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Esports, va organitzar el passat dissabte el curs de desfibril·lador semiautomàtic i SVB per als clubs de Formentera i el personal d’Esports del Consell al Centre d’Esports Nàutics, CENF. El curs, gratuït per a tots els participants, va estar impartit per l’empresa Emergency Staff i va tenir una durada de 8 hores.

En total, varen participar-hi un total de 15 persones de diferents clubs, com són Dojo Formentera, Club Surf Formentera, Club Tennis Formentera, Hockey Club Formentera, Cosmitos EC Formentera, Club Natació Formentera, Escola de Vela i personal de l’àrea d’Esports del Consell. La valoració dels participants en el curs va ser molt positiva.

26 d’abril de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Conveni de col·laboració entre el Consell i la SD Formentera per a la coordinació i gestió de l’Escola de Futbol Base

foto 2021 conveni sd formenteraLa presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, i el president de la SD Formentera, Toni Roig, han signat un conveni de col·laboració per a la coordinació i gestió de l’Escola de Futbol Base de Formentera per a l’any 2021. A la signatura del conveni també ha estat present la vicepresidenta Ana Juan.

Mitjançant aquest conveni, el Consell de Formentera subvenciona amb 35.000 euros a la SD Formentera, que es farà càrrec de la posada en marxa i el desenvolupament de l’activitat concertada mitjançant una planificació anual de l’activitat. A més, el Consell, com a propietari de la instal·lació, es compromet a cedir temporalment l’ús propi d’aquesta.

21 d’abril de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 4 de 36

4

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo