• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports

Conveni de col·laboració entre el Consell i el Club Surf Formentera per a la coordinació de l'Escola de Vela

foto 2022 conveni club surfLa presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, i el president del Club Surf Formentera, Alex Büchau, han signat el conveni de col·laboració per a la coordinació de l'Escola Municipal de Vela de Formentera l'any 2022. Amb la signatura d'aquest conveni, en la qual també ha estat present la consellera d'Esports, Paula Ferrer, es fa la contractació del servei de personal tècnic per fer les activitats de l'escola. Per portar a terme aquesta activitat, el Consell de Formentera subvenciona el club amb 35.000 euros.

El Club Surf Formentera aportarà els monitors per al desenvolupament de l'Escola municipal de Vela, que estaran supervisats pel coordinador del Centre d'Esports Nàutics del Consell de Formentera.

25 de març de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

XII Trofeu de Ciclisme en Ruta Illa de Formentera

Organitzat pel GE Espalmador, en col·laboració amb l'àrea d'Esports del Consell de Formentera, el pròxim diumenge 27 de març se celebra el XII Trofeu Illa de Formentera de ciclisme en ruta, puntuable pel Challenge Balear de carretera Interilles. La cursa començarà a les 9.30 hores per als corredors de tercera categoria, amb un recorregut de 46,80 km; i a les 11.30 hores per a la primera i segona categoria, amb un recorregut de 82,50 km. La prova està oberta a les categories masculina i femenina en Màster 60, Màster 50, Màster 40, Màster 30, Sub 23, Cadet, Junior i Elit. Les inscripcions romandran obertes fins al dia 24 per als no federats i el 25 per als federats.

Per salvaguardar la seguretat dels esportistes que han de participar i també per evitar incidències amb el trànsit de vehicles per les mateixes carreteres i carrers, entre les 9 a les 13 hores quedarà tancada la circulació per les vies i els carrers següents: av. de Joan Castelló i Guasch, carrers de la Universitat, de Barcelona, de Llevant, des Pla del Rei, av. de la Mola i diversos trams de la PM 820 i PMV 820-II. Com és habitual, si les condicions de seguretat ho permeten, entre la celebració de les dues proves es facilitarà el trànsit entre els vehicles.

17 de març de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 trofeu ciclisme ruta

La Caminada Solidària per la Dona se celebrarà el diumenge 20 de març

La Caminada Solidària per la Dona, que va quedar ajornada el diumenge per mor de la pluja, se celebrarà el diumenge 20 de març, amb sortida a les 10.00 hores des de la plaça de la Constitució i amb el recorregut habitual de vuit quilòmetres: Sant Francesc - Can Marroig - Sant Francesc. La prova tornarà a celebrar la cursa, també a les 10 hores, i es respectaran les inscripcions ja fetes. Les persones que vulguin inscriure's ho poden continuar fent fins al mateix dia de la prova a la recepció del Poliesportiu Antoni Blanc i a la parada de l'AECC a la plaça de la Constitució.

8 de març de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Consell convoca ajuts per als esportistes individuals destacats pels seus mèrits esportius durant l'any 2021

El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esports, informa que avui s'ha publicat al BOIB l'aprovació de les bases reguladores per a l'atorgament d'ajuts per a esportistes individuals formenterers o residents a l'illa destacats pels seus mèrits esportius durant l'any 2021. Els esportistes interessats poden presentar les sol·licituds a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) o a l'Oficina Virtual (OVAC) fins al pròxim 11 de març.

Convocatòria de 25.000 euros

La partida total de la convocatòria ascendeix a 25.000 euros i l'import màxim per esportista individual serà de 5.000 €. Per la concessió d'ajuts i determinació del seu import, es tendrà en compte el currículum que acrediti la participació en activitats o competicions federades des de l'1 de gener 2021 al 31 de desembre de 2021, així com la programació o projectes que acrediti per tot 2022. Únicament es tindran en compte les modalitats esportives individuals i les modalitats col·lectives d'un esport individual.

La consellera d'Esports, Paula Ferrer, ha assenyalat que "amb aquesta subvenció es dona suport a la participació dels considerats esportistes destacats per les seves actuacions en l'àmbit autonòmic, nacional i internacional". La consellera ha destacat que "calia regular aquests ajuts per compensar d'alguna manera l'esforç econòmic i personal que fan els nostres esportistes".

24 de febrer de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Obertes les inscripcions a la VIII Cursa Solidària per la Dona

foto 2021 aeccLa Cursa Solidària per la Dona torna el pròxim 6 de març amb el recorregut habitual de 8 quilòmetres, de Sant Francesc a can Marroig, anada i tornada. La sortida serà des de la plaça de la Constitució a les 9.00 hores per als participants a la cursa, i a les 10.45 hores per als de la caminada.

Els interessats ja es poden inscriure al Poliesportiu Antoni Blanc i a la parada de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), que estarà muntada a la plaça de la Constitució de 10.00 a 12.30 hores els dies 14, 17, 21, 23, 25 de febrer i 2, 4 i 6 de març.

La inscripció solidària és de 10 euros i només es pot pagar amb targeta bancària. La inscripció inclou la camiseta i el dorsal, que s'haurà de portar a la prova esportiva. Si no es vol participar en la cursa, també es pot col·laborar amb el dorsal solidari. La recaptació serà destinada íntegrament a l'AECC.

14 de febrer de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2021 cursa de la dona

Més articles...

Pàgina 5 de 42

5

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo