• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports

El Consell obri el procés d'estabilització de 242 llocs de feina de l'Administració

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Recursos Humans, informa que els pròxims dies, una vegada es publiqui al BOIB, s'obrirà el procés d'estabilització de 242 llocs de feina de funcionaris i personal laboral corresponents a 59 grups i categories diferents del Consell de Formentera.

Aquest procés d'estabilització, tal com assenyala la consellera de Recursos Humans, Paula Ferrer, "té com a objectiu que les persones tenguin una feina estable i les places passin a ser fixes". La consellera recorda, a més, que aquest procés "és fruit de l'acord de la mesa negociadora amb els sindicats de l'administració insular celebrada el mes de maig". Segons la consellera, que ha agraït la implicació dels sindicats de l'illa, "l'oferta pública d'ocupació extraordinària deriva de la Llei 20/2021 de mesures urgents".

Formulari telemàtic, guia útil i jornada informativa
Per facilitar el tràmit d'estabilització, s'ha habilitat un formulari que es pot trobar a l'OVAC. A més, a l'OAC disposaran d'un servei d'ajuda per fer la sol·licitud, amb cita prèvia. Els interessats només han d'omplir un formulari i no cal presentar cap document. El termini de presentació és de vint dies hàbils un cop surti la publicació al BOIB. A més, s'ha editat una guia útil que s'entregarà a tot el personal del Consell i que també es pot trobar a la web del Consell de Formentera.

L'àrea de Recursos Humans també ha organitzat una sessió informativa a la Sala de Cultura (Cinema) que se celebrarà divendres 11 a les 9.30 hores per explicar com es fa la tramitació d'aquest procés.

Cal recordar que aquest procés és obert a tothom, a tots els interessats siguin o no treballadors del Consell. S'hi pot presentar qualsevol persona que compleixi els requisits de la plaça convocada i no és excloent. Per a qualsevol dubte i més informació, es pot contactar amb l'àrea de Recursos Humans per correu electrònic selecciopersonal@conselldeformentera.cat o bé trucar per telèfon.


10 de novembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Formentera ret homenatge als seus esportistes

foto 2022xi gala esport AFormentera ha celebrat avui a la Sala de Cultura (Cinema) la Gala de l'Esport per rendir homenatge als esportistes, clubs, voluntaris, patrocinadors i les persones que durant els anys 2020 i 2021 han destacat en l'àmbit de l'esport illenc. Andrea Romero i Mateo Sanz, han estat proclamats millors esportistes femení i masculí dels dos darrers anys. La gala, que ha estat presentada per la periodista esportiva Maria Mayans, ha comptat amb exhibicions de karate, taekwondo i patinatge artístic i ha estat retransmesa pels canals de YouTube del Consell de Formentera i IB3.

La festa esportiva ha reconegut també com a millor club el Club Bàsket Formentera, com millors equips el Cosmitos Esportiu i la SD Formentera, com millors esportistes promeses a Helena Lafuente i Mateo Jiménez; al millor entrenador, que ha estat Alex Figueiras; al millor en base als valors de l'esport, Agustí Moyà; com a la millor persona física que hagi tengut més relleu en la tasca del foment de l'esport, a Maria del Carmen Costa i a la companyia Trasmapi com la millor entitat patrocinadora.

La gala també ha reconegut els millors esportistes en cadascuna de les especialitats que varen presentar candidatura als premis. Les persones premiades han estat: Luka Romero (futbol), Roger Márquez (tennis), Alex Buchau (surf de vela), Andrea Romero (atletisme), Pamela Torres (judo), Darío Ibañez (ciclisme), Martí Juan (triatló), Carla Santamaría (tir amb arc), Paula Escandell (taekwondo) i Verónica Luceno (fútbol sala).

La presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, ha tancat l'acte i després de felicitar totes les persones i entitats guardonades, ha destacat que aquesta festa és sobretot un reconeixement a totes les persones que fan possible l'activitat esportiva a l'illa. "L'esport suma i ens enriqueix com a societat, per això mai hem de perdre la importància que té com a transformador social, com a eina que ajuda a la participació, a la integració social, a la igualtat... L'esport ens ajuda a trencar barreres i a superar prejudicis que molts lamentablement encara arrossegam, i des del Consell continuarem promocionant i accentuant els seus valors des de la base i la promoció".

Per la seva part, la consellera d'Esports, Paula Ferrer, ha agraït la feina de "tota la família de l'esport illenc, especialment en anys tan complicats com els de la pandèmia" i ha fet un reconeixement especial "a totes les persones voluntàries que col·laboren en els esdeveniments perquè sense elles seria impossible poder organitzar aquestes proves".

Després de l'acte, els alumnes del mòdul de cuina i serveis de l'IES Marc Ferrer han ofert un aperitiu a totes i tots els guardonats i al públic assistent.

5 de novembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Els usuaris del Centre de Dia tanquen tres mesos d'activitats a l'Escola de Vela

foto 2022x caiac AEls usuaris del Centre de Dia que cada estiu fan activitats a l'Escola de Vela varen tancar la temporada el mes passat amb una nova pràctica aquest any: el caiac. D'aquesta manera, han compaginat els dies de molt de vent amb el vaixell adaptat i els de menys vent, amb el caiac. El resultat ha set excel·lent, segons destaquen des de l'àrea d'Esports del Consell de Formentera, ja que tots han aconseguit ser autònoms i desplaçar-se sense ajut extern.

11 d'octubre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

La Gala de l'Esport de Formentera torna el 5 de novembre

El Consell de Formentera, a través de la conselleria d'Esports, informa que enguany es celebrarà la Gala de l'Esport de Formentera, un esdeveniment que havia estat cancel·lat els darrers anys per mor de la pandèmia i que torna amb una gala que es celebrarà el dissabte 5 de novembre des de les 18 hores a la Sala de Cultura (Cinema).

La consellera d'Esports, Paula Ferrer, ha destacat que "Formentera havia de recuperar aquesta festa per rendir homenatge als esportistes, clubs, voluntaris, patrocinadors i les persones que estan sempre al voltant de l'esport illenc". Paula Ferrer ha assenyalat que en aquesta gala "a més de reconèixer els èxits dels nostres esportistes, vol reivindicar l'esport com a nexe d'unió i d'inclusió social".

La gala reconeixerà a la millor persona d'acord amb els valors a l'esport, les millors promeses femenina i masculina, els millors esportistes masculí i femení, els millors equips masculí i femení, el millor entrenador/a, i el millor esportista de cadascuna de les modalitats de Formentera. A més, hi haurà mencions especials a l'entitat patrocinadora que més s'hagi distingit en la promoció de l'esport a Formentera, del club o l'associació esportiva que s'hagi distingit a Formentera i de la persona que hagi tengut més relleu en la tasca de foment de l'esport a l'illa. Totes aquestes distincions s'han fet tenint en compte els mèrits corresponents a la temporada esportiva 2020/2021.

Els nominats han estat proposats per les associacions i clubs esportius de Formentera i un jurat format per la consellera d'Esports, el secretari del Consell, un tècnic de l'àrea d'Esports, representants de clubs i un representant de cada partit polític amb representació al Ple de la Corporació.

Els premis principals que s'entregaran són una ceràmica de l'artista Silvia Jovani, ceramista que va fer feina durant diversos anys a l'illa i també va ser professora del taller de ceràmica del Consell.

5 d'octubre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Triatló Illa de Formentera obri aquest dissabte el calendari de proves esportives a la tardor

foto 2022ix triatloLa presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan; la vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, i la consellera d'Esports, Paula Ferrer, han presentat avui la novena edició del Triatló Illa de Formentera, que se celebrarà aquest dissabte as Pujols en les modalitats esprint i olímpic en el recorregut habitual. La modalitat d'esprint (750 m natació, 20 km bicicleta i 5 km cursa a peu) començarà a les 14.15 hores, mentre que la d'olímpic (1.500 m natació, 40 km bicicleta i 10 km cursa a peu) s'iniciarà a les 16 hores. Hi haurà proves individuals i per equips en ambdues modalitats. També ha assistit a la presentació el director d'Unisport Consulting, Manuel Hernández, l'empresa organitzadora de la prova, i el director comercial de Trasmapi, Alex Marí.

Ana Juan ha destacat que l'inici de la tardor a Formentera està marcat per la celebració de diferents proves esportives que demostren que l'illa és un escenari ideal per a aquest tipus d'esdeveniments. "Ens agrada celebrar aquestes proves que permeten gaudir de l'illa fent esport i que ofereixen una imatge de la Formentera que volem", ha assenyalat la presidenta, que també ha agraït "la feina dels organitzadors, voluntaris i empreses col·laboradores per portar a terme la prova d'aquest dissabte".

La vicepresidenta i consellera de Turisme ha desitjat "als participants i acompanyants que gaudeixin tant de la prova com de l'illa''. I ha destacat que estam "en una època ideal per recórrer Formentera, conèixer més a prop la nostra cultura i patrimoni, així com relaxar-se o provar la nostra cuina i els productes locals a través dels esdeveniments i activitats que s'organitzen en el marc de la campanya «Descobreix Formentera a l'octubre»".

Samarreta ecològica feta a partir de plàstic reciclat
Per la seua banda, la consellera d'Esports ha destacat que el Triatló "és una prova que en aquests anys ha guanyat molt prestigi entre els aficionats a aquesta disciplina per l'atractiu que suposa competir en un escenari amb la riquesa natural que té la nostra illa; ja són nou edicions i confiam que en seran moltes més". A més, la consellera s'ha referit a una de les novetats d'enguany que és "una samarreta confeccionada amb fil ecològic a partir de plàstic reciclat".

Prop de tres-cents inscrits
Manuel Hernández, director general d'Unisport Consulting, l'empresa organitzadora, ha subratllat "el compromís de Formentera i de les institucions de l'illa amb l'esport i amb proves com aquesta o la 1/2 Marató, que posen l'illa al mapa de les grans competicions esportives". I ha afegit que Formentera "és un escenari natural únic per a aquest tipus d'esdeveniments i per això cada any tenim una destacada participació". De moment, hi ha dos-cents setanta participants inscrits i cal destacar que la inscripció a la prova continua oberta i es pot fer fins al 29 de setembre a través de la pàgina www.triatlonformentera.com i a la taula de recollida de dorsals el mateix dia de la competició, de 9.30 a 12 hores. Les previsions són arribar fins els tres-cent participants.

Per a la prova d'aquest dissabte, es tallarà al trànsit entre les 13.30 i les 18.30 hores en els carrers de s'Espalmador (des de l'hotel Sa Volta fins a la rotonda de sortida a la Savina), s'Aigua Dolça, Roca Plana i Punta Prima, així com la carretera PM 820-2 (des de la rotonda de sortida fins a l'entrada a la Savina). Així mateix, quedarà prohibit l'estacionament de vehicles el mateix dissabte 1 d'octubre, entre les 8.00 i les 20.00 hores, als carrers de s'Espalmador, s'Aigua Dolça i Punta Prima.

27 de setembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 7 de 48

7

Wifi  Formentera

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo