• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports

Rècord d’inscrits a la vuitena edició del Triatló Illa de Formentera

foto 2021 formen triatloLa presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, i la consellera d’Esports, Paula Ferrer, han presentat avui la vuitena edició del Triatló Illa de Formentera, que se celebrarà aquest dissabte as Pujols en les modalitats Sprint i Olímpic. Al mateix temps, la prova serà Campionat de Balears de Triatló Olímpic. La modalitat de Sprint (750 m natació, 20 km bicicleta i 5 km cursa a peu) començarà a les 14.15 hores, mentre que la d’Olímpic (1.500 m natació, 40 km bicicleta i 10 km cursa a peu) s’iniciarà a les 16 hores. Hi haurà proves individuals i per equips en ambdues modalitats. També han assistit a la presentació el gerent de l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB), Xisco Mateu; el director d’Unisport Consulting, Manuel Hernández, empresa organitzadora de la prova; i el director comercial de Trasmapi, Alex Marí, patrocinador principal de l’esdeveniment

Alejandra Ferrer ha mostrat la seva satisfacció per poder tornar a celebrar aquesta prova, que va ser suspesa l’any passat a causa de la pandèmia. “Estam molt contents de recuperar una prova que ja compleix vuit edicions i que està plenament arrelada a l’illa", ha comentat la presidenta, que ha desitjat “als participants i acompanyants que puguin gaudir de l’illa en aquest mes d’octubre ple d’esdeveniments”.

Prop de 340 inscrits, rècord de participació

Per la seva banda, la consellera d’Esports ha destacat que les inscripcions, el dia d’avui, s’apropen als 340 inscrits, “que suposa un rècord de participació”, i que segueixen obertes al web www.triatlonformentera.com. “Aquestes xifres ens animen a continuar treballant en l’organització de proves i, sobretot, a traslladar l’esperit i el sentiment esportiu a tota l’illa”. Finalment, Paula Ferrer ha agraït “a tots els col·lectius implicats la col·laboració del desenvolupament de la prova” i ha demanat disculpes per les molèsties que pugui ocasionar la restricció del trànsit durant les hores que duri l’esdeveniment.

Per últim, Manuel Hernández, d’Unisport Consulting, ha subratllat “el compromís de Formentera amb l’esport i amb proves com aquesta i la Mitja Marató”, –que se celebrarà el pròxim 9 d’octubre,– “que posen a l’illa en el mapa de les grans competicions esportives”. També ha destacat el rècord d’inscrits d’enguany i que les inscripcions romanen obertes fins al 30 de setembre.

Tall de carreteres

Per a la prova d’aquest dissabte, es tallarà al trànsit entre les 13.30 i les 18.00 hores en el tram de la PM-820, des de l’encreuament del cementiri fins a la rotonda de Sant Ferran, i en la PM 820-2, de la rotonda de Sant Ferran a la rotonda des Pujols. Així mateix, quedarà prohibit l’estacionament de vehicles el mateix dissabte 2 d’octubre, entre les 8.00 i les 20.00 h, als carrers de s’Espalmador, s’Aigua Dolça i Punta Prima.

29 de setembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

La Mitja Marató Illa de Formentera busca persones voluntàries per col·laborar en la prova

cartell 2021 voluntaries mitja maratoEl Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esports, anima a participar en la Mitja Marató del pròxim 9 d'octubre com a persona voluntària. La col·laboració amb la prova es portarà a terme durant la tarda del 9 d'octubre i el voluntariat consistirà en ajudar a l'avituallament en carrera, lliurament de medalles i ajuda en la meta. Les persones interessades es poden inscriure al poliesportiu Antoni Blanc de 8 a 21.30 hores.

24 de setembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Esports torna a editar enguany la guia ‘Activa't’ amb informació de les escoles esportives i dels clubs de l’illa

cartell 2021 activatEl Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Esports, informa que torna a editar per segon any consecutiu la guia “Activa't” amb informació de l’oferta de les cinc escoles esportives municipals de la temporada 2021/22: tir amb arc, natació, atletisme, tennis i vela, i la informació i el contacte de catorze clubs esportius de Formentera. Se n’han editat un miler d’exemplars de fulletons que es poden trobar a les instal·lacions esportives municipals, a la web del Consell i a la pàgina de Facebook Esports Formentera.

13 de setembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Els residents a Formentera tenen la inscripció oberta a la Mitja Marató fins al 20 de setembre

Les inscripcions per a atletes locals residents a Formentera de la XII Mitja Marató Illa de Formentera i la IX 8 km Sant Ferran - la Savina 2021 romanen obertes fins al proper dilluns 20 de setembre a les 24 hores. La prova es celebra el 9 d’octubre i està organitzada pel Consell de Formentera i Unisport Consulting.

Les persones interessades poden escriure un correu electrònic a info@unisportconsulting.com amb aquestes dades: noms i llinatges, DNI o NIE i distància que volen córrer (21 km o 8 km). A més, cal adjuntar el document de resident a Formentera o el certificat d’empadronament.


7 de setembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Oferta d’escoles esportives municipals 2021-22

foto 2021 piscinaEl Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Esports, informa de l’oferta de places a les escoles esportives per inscriure’s a les activitats de natació, atletisme, tenis, tir amb arc i vela, que començaran el proper mes d’octubre i que es portaran a terme a les instal·lacions municipals. Les escoles són d’iniciació esportiva, i en alguns casos també de perfeccionament tècnic, i realitzen la seua activitat gràcies als convenis de col·laboració que se signen amb diferents clubs esportius de l’illa.

Escola de tenis:
A partir dels 4 anys
Inscripcions a les pistes de tenis des del 16 d’agost
Pagament al Poliesportiu Antoni Blanc
Inici de les classes: dilluns, 4 d’octubre
Dies: dilluns, dimarts, dijous i divendres
Nivell: iniciació, perfeccionament i competició

Escola de natació:
A partir dels 3 anys i fins als 16 anys
Preinscripció des del 13 de setembre a través de l’OVAC o a l’OAC
Confirmació de plaça per trucada des del poliesportiu
Pagament al Poliesportiu Antoni Blanc
Proves de nivell des de l’1 de setembre
Data d’inici de totes les categories: dilluns, 4 d’octubre
Horaris: dilluns i dimecres, dimarts i dijous, i divendres, des de les 16.00 h, 17.15 h i 18.30 h

Escola de vela:
Vela: a partir dels 5 anys i amb cursos realitzats durant l’estiu
Surf de vela: a partir dels 7 anys i amb cursos realitzats a l’estiu
Inscripcions al Centre d’Esports Nàutics de Formentera
Inici de les inscripcions: dijous, 2 de setembre
Horari i dies en funció del grup i nivell (segons els cursos superats a l’estiu)

Escola de tir amb arc:
A partir dels 7 anys
Inscripcions: des del dilluns 16 d’agost al Poliesportiu Antoni Blanc
Inici de totes les categories: 5 d’octubre
Horari: els dimarts i dijous, de 15.45 a 18.00 h

Escola d’atletisme:
A partir dels 5 anys
Inscripcions a la pista d’atletisme, pagament al Poliesportiu Antoni Blanc
Inici de totes les categories: 4 d’octubre (excepte de l’any 2009, a partir de l’1 de setembre)
Horaris:
- Any 2009: de 17.00 a 18.30 h, dilluns, dimecres i divendres
- Anys 2016-2015-2014: de 16.30 a 17.30 h, dilluns, dimarts i dimecres
- Anys 2013-2012-2011-2010: de 17.00 a 18.30 h, dilluns, dimarts i dimecres

Per a més informació sobre les escoles i l’oferta esportiva, podeu contactar amb el Poliesportiu Antoni Blanc al 971 321 240 o a través del correu electrònic poliesportiu@conselldeformentera.cat.

1 de setembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 8 de 42

8

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo