• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports

Nàutica i tallers mediambientals per als estudiants de Formentera dins del programa 'Posam valors a l'esport'

foto 2022ix posam valors esport AEl Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esports, informa que durant aquesta setmana s'està portant a terme activitats nàutiques i tallers mediambientals per als escolars de Formentera al Centre d'Esports Nàutics dins del programa 'Posam valors a l'esport’.

Les activitats varen començar la setmana passada, estan dirigides als estudiants de 4t de primària dels col·legis públics de Formentera i consisteixen en jornades de caiac i surf de vela i tallers mediambientals a càrrec de monitors de les entitats Cleanwave i White Sand Solutions.

La consellera d'Esports, Paula Ferrer, ha recordat que la programació "té com a objectiu promocionar els valors educatius i socials i conscienciar els estudiants que tenir cura de la natura és fonamental per al nostre futur".

foto 2022ix posam valors esport D

Dins d'aquest programa, l'any passat es va llançar la campanya 'L'esport ens fa iguals', que va celebrar més de cinquanta tallers a les escoles i l'institut de l'illa i que va arribar a més de mil dos-cents escolars de l'illa. La campanya també va comptar amb material gràfic i audiovisual. "Continuam treballant en aquesta línia de transmetre valors a través de l'esport, com ara la igualtat, la resolució de conflictes, la frustració o la motivació, i aquest hivern comptarem amb noves propostes", ha assenyalat la consellera Paula Ferrer.

foto 2022ix posam valors esport E

'Posam valors a l'esport' està cofinançat entre el Govern balear (11.726,08 euros) i el Consell de Formentera (5.000 euros) i té com a objectiu l'organització d'activitats i accions de difusió, formació i sensibilització envers els valors i les actituds positives a l'esport.

21 de setembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

S'obrin les inscripcions per a les escoles municipals de natació, tir amb arc, atletisme i tennis

foto 2022ix escoles esportivesEl Consell de Formentera, a través de la Conselleria d'Esports, informa que a partir de la setmana que ve s'obrin les inscripcions per a les escoles municipals de natació, tir amb arc, atletisme i tennis. L'escola de vela encara continua amb els cursos d'estiu.

Escola de natació
Així, el dilluns 12 de setembre s'obri el termini d'inscripció per a les classes de l'escola municipal de natació del present curs. Enguany, s'oferiran classes des de l'etapa de primària, és a dir, des dels sis anys (al nivell tortuga), fins a classes de perfeccionament per a adolescents. Les preinscripcions es poden realitzar des del dilluns 12 de setembre fins al divendres 16 de setembre, per via telemàtica (OVAC) o, presencialment, a l'OAC. Del dilluns 19 al divendres 23 de setembre es confirmaran les preinscripcions per correu electrònic i trucada telefònica, per tancar dia i hora. Les classes començaran el 26 de setembre.

Tots els col·legis de Formentera tendran classes de natació
Cal destacar que enguany, per primera vegada, tots els col·legis de Formentera tendran classes de natació en l'etapa d'infantil, de tres a sis anys. Enguany s'ha afegit el CEIP Sant Ferran de ses Roques, que inclourà, a més, activitats de piscina per als alumnes de primària. Enguany, el CEIP Mestre Lluís Andreu també inclou per trimestres la pràctica de natació a les classes d'educació física. A més, l'alumnat de l'aula UEECO de l'IES Marc Ferrer rebrà classes dos dies per setmana. D'altra banda, aquest estiu s'han fet obres de millora en l'interior de la piscina, amb el canvi de totes les portes i mobiliari. A més, s'han fet les accions anuals d'hipercloració, neteja i compra de material nou.

Escola de tennis
A partir dels quatre anys
Inscripcions a les pistes de tennis
Inici de les classes: dilluns, 19 de setembre
Fins al 22 de juny

Escola de tir amb arc
A partir dels nou anys
Inscripcions al Poliesportiu Antoni Blanc
Inici de les categories: 4 d'octubre, iniciació; 6 de setembre, perfeccionament

Escola d'atletisme
Inscripcions a la pista d'atletisme
Durada: de l'1 d'octubre fins al 31 de maig.

Per a més informació sobre les escoles i l'oferta esportiva, podeu contactar amb el Poliesportiu Antoni Blanc al 971 321 240 o a través del correu electrònic poliesportiu@conselldeformentera.cat.

9 de setembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Conveni de col·laboració amb el GE Espalmador per portar a terme les activitats de l'Escola Municipal d'Atletisme

foto 2022ix conveni GEELa presidenta del Consell, Ana Juan, i el president del Grup Esportiu Espalmador, Juan José Escandell, varen signar ahir el conveni de col·laboració per portar a terme les activitats de l'Escola Municipal d'Atletisme de Formentera (EMAF). L'objecte d'aquest conveni, una subvenció directa de 24.000 euros, és per a la contractació dels serveis del personal tècnic per portar a terme les activitats de l'EMAF. La consellera d'Esports, Paula Ferrer, també va estar present a la signatura del conveni.

2 de setembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Conveni de col·laboració entre el Consell Insular de Formentera i la Sociedad Deportiva Formentera per a la coordinació i gestió de l'Escola de Futbol Base de Formentera

foto 2022 conveni SDFLa presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan i el president de la SD Formentera, Toni Roig, han signat un conveni de col·laboració per a la coordinació i gestió de l'Escola de Futbol Base de Formentera per a l'any 2022. A la signatura del conveni també ha estat present la consellera d'Esports, Paula Ferrer.

Mitjançant aquest conveni, el Consell de Formentera subvenciona amb 35.000 euros a la SD Formentera, que es farà càrrec de la posada en marxa i el desenvolupament de l'activitat concertada i haurà de desenvolupar una planificació de la temporada amb els objectius, els continguts i activitats per a l'ensenyament dels valors en cada un dels grups d'esportistes que conformen l'Escola de Futbol Base de Formentera.

3 d'agost de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

L'Escola de Vela ofereix aquest estiu cursos per a adults de dilluns a divendres

foto 2022vii escola vela AEl Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esports, informa que aquest estiu les persones adultes també poden inscriure’s als cursos d’estiu de l'Escola de Vela, que es faran al Centre d'Esports Nàutics de Formentera de dilluns a divendres. Enguany hi ha disponibilitat en dos franges horàries, de dilluns a divendres: de 12.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 18.00 hores.

Les inscripcions es poden fer de manera presencial al Centre d'Esports Nàutics de Formentera de 8 a 15 hores. Per a més informació, es pot contactar amb el Centre a través del correu electrònic cenf@conselldeformentera.cat o al telèfon 663 673 315.

22 de juliol de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 8 de 48

8

Wifi  Formentera

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo