• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports

Conveni de cessió del camp municipal d’Esports a la SD Formentera

foto 2020 conveni camp esportsLa presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer i el president de la Sociedad Deportiva Formentera (SD Formentera), Toni Roig, han signat un conveni de col·laboració per a la cessió d’ús i gestió d’una part de la instal·lació esportiva del Camp Municipal d’Esports del municipi de Formentera per a l´any 2020. La consellera d’Esports, Paula Ferrer, també ha estat present a l’acte de signatura.

Mitjançant aquest conveni, el Consell de Formentera cedeix a l’entitat SD Formentera l’ús de part de la instal·lació denominada Camp Municipal d’Esports de Formentera, exceptuant la cessió del casal de l’esport, la recta d’atletisme i el magatzem exterior ubicat al gol nord.

Per part seva, l’entitat SD Formentera es compromet a permetre l’accés, l’ús i el gaudi d’aquesta instal·lació a entitats esportives de Formentera i a altres que, per necessitat d’espai esportiu, el Consell Insular de Formentera decideixi ubicar en aquest recinte.

La SD Formentera s’ha de fer càrrec del manteniment i la neteja de les instal·lacions. Per poder realitzar la gestió de la instal·lació el Consell li realitzarà un pagament de 14.900 euros.


16 de juliol de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Conveni de col·laboració amb el Club Surf Formentera

foto 2020 conveni surfLa presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, i el president del Club Surf Formentera, Alex Buchau, han signat el conveni de col·laboració per a la coordinació de l'Escola Municipal de Vela de Formentera l'any 2020 i donar ús a les instal·lacions del Consell. Amb la signatura d'aquest conveni, en la qual també ha estat present la consellera d'Esports, Paula Ferrer, es fa la contractació del servei de personal tècnic per fer les activitats de l'escola.

Per portar a terme aquesta activitat, el Consell de Formentera subvenciona el club amb 35.000 euros. Així, el Club Surf Formentera aportarà els monitors per al desenvolupament de l'Escola Municipal de Vela, coberta plenament pels entrenadors que el club designi, que estaran supervisats pel coordinador del Centre d'Esports Nàutics del Consell de Formentera.


7 de juliol de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El dimecres s'obren les inscripcions per als cursos d'estiu de l'Escola de Vela

foto 2020 escola de velaCENTRE D'ESPORTS NÀUTICS DE FORMENTERA (CENF)

C/ DE SALMADRAVA, 10

07870 LA SAVINA

TLF: +34 663 673 315

E-MAIL: cenf@conselldeformentera.cat

-

El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esports, informa que aquest dimecres 8 de juliol s'obren les inscripcions de l'Escola de Vela per als cursos d'estiu, tant de vela com de surf de vela. Els cursos començaran el dilluns dia 13 i van dirigits a nens i nenes d’entre 5 i 17 anys.

Totes les inscripcions s’han de formalitzar trucant prèviament al Poliesportiu Antoni Blanc al telèfon 971 32 12 40

Els cursos tenen una durada de 2 setmanes, de dilluns a divendres, i cada dia es realitzen 2 hores i 15 minuts de classe en les franges horàries de 9 a 11.15, d'11.45 a 14 i de 16.30 a 18.45 hores. Les classes s'han reduït 15 minuts per garantir un espai de 30 minuts per a l'intercanvi de grups i la desinfecció del material.

Els cursos es realitzen en diferents nivells, des d'iniciació fins a perfeccionament en grups de màxim 8 alumnes. L'edat mínima per començar a vela són els 5 anys i en surf de vela els 7 i és imprescindible saber nedar. A més, aquest divendres 10 de juliol, també comença el curs amb els usuaris de Centre de Dia. Durarà tot l'estiu i es realitzarà els divendres. D'altra banda, l'equip de regates començarà aquesta mateixa setmana els entrenaments.

Classes per a majors de 18 anys
Per als majors de 18 anys que vulguin iniciar-se o perfeccionar en surf de vela o vela, els dissabtes al matí es realitzaran dues classes de 2 hores de 9.30 a 11.30 i de 12 a 14 hores. Per complir amb les mesures de seguretat serà obligatori l'ús de mascareta a la instal·lació i durant l'activitat en vaixell col·lectiu, però no en vaixell individual ni surf de vela, ja que van sols i es garanteix la distància de seguretat a l'aire lliure.


6 juliol de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

L'Escola de Vela comença l'activitat l'1 de juny

foto escola de velapjEl Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esports, informa que el dilluns 1 de juny comença l'activitat a l'Escola de Vela. Els cursos seran de 2 hores, que es faran de dilluns a divendres de 9.30 a 11.30 hores, 12 a 14 hores i de 16.30 a 18.30 hores. Els alumnes poden assistir qualsevol dia a la franja horària triada. A causa de les mesures de seguretat establertes per la Covid-19, la capacitat màxima del curs serà de 2 alumnes i, de moment, només es farà en modalitat de surf de vela per garantir la distància de seguretat.

Els cursos estan dirigits a nens a partir de 8 anys i adults que sapiguen nedar. Per poder realitzar la reserva serà necessari avisar amb 48 hores d'antelació, i les inscripcions s'han de fer al Poliesportiu Antoni Blanc. En tot moment s'haurà de complir amb les mesures de seguretat i higiene i, per tant, assistir a la instal·lació amb mascareta. D'altra banda, els cursos d'estiu s'iniciaran la setmana del 22 de juny. En les pròximes setmanes s'informarà de l'inici de les inscripcions i els horaris.


27 de maig de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Consell obre borsins de feina de tècnic de protecció de menors, de treballador social i d'auxiliar administratiu

foto 2020 web ofertes de feinaEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Recursos Humans, informa que ha obert dos nous borsins de treball: un de tècnic de protecció de menors i un altre de treballador social, que varen sortir publicats al BOIB el dissabte dia 23 de maig.

A més, des del dia d'ahir s'ha obert el nou termini per presentar les sol·licituds al borsí d'auxiliars administratius que va sortir publicat el 14 de març i havia quedat suspès per l'estat d'alarma. La presentació de sol·licituds per a aquest borsí finalitza el 3 de juny.

Així mateix, el Consell de Formentera informa que totes les ofertes de feina, tant les urgents com les temporals, que fins ara sortien només a la web del SOIB, ara es publiciten també a la pàgina web del Consell de Formentera a un nou apartat d'ofertes de feina https://bit.ly/2Xw8Qte o al tauler d'anuncis de Recursos Humans a la seva web. En aquest espai, els interessats trobaran tota la informació i la instància per procedir a
la seva sol·licitud.

26 de maig de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 8 de 35

8

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo