• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports

El Consell posa en marxa la gestió en línia de les reserves de les activitats del poliesportiu i la piscina

El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esports, posa en marxa un nou sistema per gestionar les reserves de les activitats lliures del Poliesportiu Antoni Blanc i la piscina insular. Aquest nou sistema de reserves es pot fer a través de l'aplicació contractada 'Mi Club Online' i l'objectiu, com ha destacat la consellera del ram, Paula Ferrer, és "millorar la gestió de reserves de les activitats i l'aforament de les instal·lacions esportives; i, en definitiva, millorar també el servei que s'ofereix a la ciutadania".

Les persones que ja estan inscrites en el registre de les instal·lacions poder fer servir aquesta aplicació a través del seu correu electrònic; i les que encara no tenguin fitxa poden passar en qualsevol moment per la recepció del poliesportiu i emplenar la fitxa d'usuari. Per qualsevol dubte, l'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres de les 8.00 a les 21.30 hores.

Amb aquesta aplicació es poden fer reserves d'activitats com ara el bany lliure, accés a la sala de musculació i classes dirigides en grup amb monitor, tant per a les classes a sala com les d'aiguagim i gimnàstica suau a la piscina. També s'ofereix la possibilitat de pagar directament des de l'aplicació, activar la funció d'avisos relacionats amb les activitats i comprovar la fitxa d'usuari amb les dades i la relació de pagaments.


3 de juny de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 qr consell

Formentera to Run porta vuitanta-un esportistes que recorren l'illa durant tota la setmana

foto 2022 formen 2 run AAhir va començar la tretzena edició de la cursa per etapes a Formentera, Formentera to Run. És una cursa de 60 km, dividida en cinc etapes. El campió mundial Martín Fiz hi serà present, com en totes les darreres edicions, per lluitar pel títol de guanyador del jove atleta Giovanni Iommi. En total hi ha vuitanta-un corredors venguts de diferents països, Espanya, Itàlia, Suïssa i Alemanya. El dissabte dia 4 se celebrarà l'última etapa de la Formentera to Run, una mitja marató, a la qual s'uniran més corredors per fer els 21 km de recorregut a la zona de la Mola, en una zona de forts desnivells. Aquest esdeveniment compta amb la col·laboració de l'àrea de Turisme del Consell de Formentera.

31 de maig de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Primer conveni de col·laboració entre el Consell i el Club Bàsket Formentera per al desenvolupament i coordinació de les categories inferiors

foto 2022 conveni basquetLa presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, i el president del Club Bàsket Formentera, Manuel Mayans, han signat avui per primera vegada un conveni de col·laboració per al desenvolupament i coordinació de les categories inferiors del club. El Consell realitzarà una aportació màxima de 25.000 euros per sufragar així part de les despeses que el club pugui tenir que deriven de la pràctica i el foment de l'esport, la promoció dels valors esportius. La consellera d'Esports, Paula Ferrer, present en la signatura del conveni, ha destacat "la gran feina que està portant a terme el Club Bàsket creant escola amb un projecte centrat en la transmissió de valors d'equip i un ambient familiar, que és el responsable del creixement del club".

17 de maig de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Consell lamenta els fets ocorreguts a la Mitja Marató i demana disculpes als participants i voluntaris

El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esports, lamenta els fets ocorreguts durant la celebració de la Mitja Marató per la falta d'aigua als punts d'avituallament per als corredors i demana disculpes als participants afectats, així com als voluntaris. El Consell ha demanat explicacions a l'empresa organitzadora, que assumeix el seu error de càlcul en el segon any de la marató sense botelles de plàstic d'un sol ús. De cara a les pròximes edicions es treballarà amb l'empresa organitzadora perquè aquest fet no es torni a repetir i millorar el servei i l'atenció als participants. De la mateixa manera, es continuarà treballant perquè la prova sigui un esdeveniment sostenible, tant en l'ús de plàstic d'un sol ús com en el consum responsable d'aigua.

16 de maig de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Talls de carreteres aquest dissabte amb motiu de la Mitja Marató

Amb motiu de la celebració de la XIII Mitja Marató Illa de Formentera aquest dissabte 14 de maig, es produiran els següents talls de carreteres:
• Carretera PM – 820 (av. de la Mola), des del Restaurant Can Blaiet fins al far de la Mola (des de les 14.00 hores fins a les 18.00 hores).
• Carretera PM – 820 des de Sant Ferran al Pilar de la Mola (des de les 16.00 hores fins a les 19.00 hores)
• Carretera PM – 820 – 2, de Sant Ferran a la Savina pes Pujols (des de les 16.30 hores fins a les 20.00 hores)

12 de maig de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 10 de 48

10

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo