• Català
  • Castellano
  • English
Areas Social action Sports

Formentera es bolca amb l'esport amb dos tornejos de Nadal: un de bàsquet 3x3 i un altre de futbol 3x3

El Consell Insular de Formentera aposta pels esports en aquestes festes nadalenques. Segons ha informat el conseller d'Activitat Física i Esport, Hugo Martínez, dimecres que ve 20 de desembre se celebrarà el Torneig de Nadal de Basket 3x3 en colaboració amb el Club de Basket Formentera. El Torneig es disputarà de 18.30 a 20.30 hores en el Poliesportiu Antoni Blanc i constarà de dues categories: la infantil-cadet (nascuts entre 2008 i 2011) i la categoria absoluta (nascuts l'any 2007 i anteriors). El torneig estarà obert a tot aquell que vulgui participar i les inscripcions podran fer-se en la recepció del poliesportiu. Unes hores abans, a partir de les 16.30 hores, se celebrarà el Torneig de Bàsquet Familiar, on a més de nens nascuts entre 2011 i 2015, podran participar-hi pares, mares, oncles, avis… Aquest torneig es disputarà en cistella petita i l'objectiu és passar una bona estona en família, alhora que es fa esport. D'altra banda, el dijous 21 de desembre el Consell Insular de Formentera, juntament amb el Cosmitos, l’SD Formentera i la Lliga Interpobles ha organitzat el Torneig de Nadal de Futbol. Els partits es jugaran en horari de tarda al poliesportiu Antoni Blanc. En categoria femenina, es disputaran dues subcategories: aleví i infantil (nenes nascudes entre 2010 i 2013) i Cadet (2008-2009) Quant a la categoria masculina, es dividirà en alevins (2012-2013) i cadets (2008-2009). Els equips hauran d'estar composts per cinc integrants i les inscripcions es faran fins al dia 15 en la recepció del poliesportiu.

Hugo Martínez serà el nou conseller d'Activitat Física i Esport

Hugo Martínez Bermúdez substituirà Javier Tur al capdavant de la Conselleria d'Activitat Física i Esport. L'actual conseller ha presentat aquest matí el seu escrit de renúncia a l'acta per motius personals i professionals.

Hugo Martínez té 27 anys, és empresari i entrenador de futbol i en l'actualitat està estudiant un Grau Superior de Formació Professional en Administració i Finances, a més d'un Màster en Lideratge i Gestió Emocional. Entre les seves aficions destaquen l'esport, la moda i la música.

El canvi de titularitat en la Conselleria d'Activitat Física i Esport es realitzarà al llarg del mes d'octubre.

Tres joves formenterers al campionat del món sub15 de Winbsurf a França

Els formenterers Hugo Colomar, Mia Berazategui i Gala Fornés s'han desplaçat a la localitat francesa de Quiberon per disputar el mundial de surf de vela en la categoria sub15 amb la Real Federació Espanyola de Vela.

Els tres joves formenterers varen aconseguir aquesta classificació després d'haver acabat en el més alt del rànquing nacional 2023, que és el resultant de la suma de punts aconseguits en el Campionat d'Espanya i la Copa d'Espanya.

Per poder assistir a les cites nacionals, prèviament han de superar el tall i classificar-se en els campionats autonòmics per formar part de l'equip autonòmic que assisteix als campionats nacionals amb la Federació Balear de Vela.

El Mundial començarà el 30 de juliol i finalitzarà el 5 d'agost. Cada jornada està previst que es realitzin tres proves si les condicions meteorològiques ho permeten.

Els tres representants de Formentera tenen nivell per estar entre els deu primers de la general d’al·lots i al·lotes respectivament, i no seria cap sorpresa que algun d'ells aconsegueix fer podi.

Resum del Palmarès més destacat d'aquest 2023.

Hugo Colomar

- 11è Campionat d'Europa (Llac de Garda, Torbole)

- 1r Campionat d'Espanya (Melilla)

- 1r Copa Espanya (Salou)

- 1r Rànquing Nacional

- 1r Campionat de Balears

- 1r Rànquing Balear

Mia Berazategui

- 7a Campionat d'Europa (Llac de Garda, Torbole)

- 2a Campionat d'Espanya (Melilla)

- 2a Copa Espanya (Salou)

- 1a Rànquing Nacional

- 1a Campionat de Balears

- 1a Rànquing Balear

Gala Fornés

- 6a Campionat d'Europa (Llac de Garda, Torbole)

- 4a Campionat d'Espanya (Melilla)

- 2a Copa Espanya (Salou)

- 2a Rànquing Nacional

- 2a Campionat de Balears

- 2a Rànquing Balear

Registration for summer swimming lessons opens 12 June

foto 2023vi piscinaThe Office of Sport of the Consell de Formentera is pleased to report that signups for summer swimming lessons at the municipal pool will start 12 June. Islanders interested in requesting information or registering can visit the Antoni Blanc sports centre Thursday 12 June to Friday 23 June.

From Monday 26 June, interested parties will be informed of available hours and days by telephone.

Classes will be held afternoons from Monday 3 July to Thursday 31 August, and preference will be given to children aged three to six.

1 June 2023
Office of Communication
Consell de Formentera

Formentera joins Nena i Esport platform to promote gender equality

The Office of Sport of the Consell de Formentera is pleased to announce that it has begun preparing the Values Plan for the 2023-2024 academic year, including the launch of Nena i Esport, an online platform that architects of the project hope will work in tandem with local schools. Paula Ferrer, sports councillor, explained that the goal is "to use sport and [the] platform as tools to promote gender equality".

The platform will be used to propose activities encouraging girls, boys and actors around them to debate, investigate and reflect on gender equality in sport. The proposal supports teachers by offering practical and interactive activities designed for years five and six of primary school and years one through five of secondary school.

To encourage teachers of PE and other subjects, homeroom teachers and school administrations to participate, the Office of Sport has sent a letter with all the information and a form to schools.

24 May 2023
Office of Communication
Consell de Formentera

More Articles...

Page 1 of 48

Start
Prev
1

Wifi  Formentera

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo