• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Artesania, Comerç, Fires i Mercats

Formentera20 ha celebrat el dècim aniversari ajudant a posicionar Formentera en l'entorn digital

foto 2022 f20 AEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que aquest cap de setmana s'ha celebrat la desena edició del Formentera20. Durant quatre dies, experts en cultura digital, comunicació i creativitat han compartit idees i talent en diferents espais de l'illa, ho han fet en un format reduït en una cita a la qual s'han inscrit cinquanta amants de l'entorn digital.

La vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha mostrat la seua satisfacció per haver celebrat els deu anys d'aquest esdeveniment que reuneix experts en comunicació i màrqueting a Formentera i que, a més, "ha portat cinquanta participants que a través de les xarxes socials ajuden a posicionar Formentera com a referent a les xarxes socials i a la premsa", segons ha afegit.

La directora del Formentera20, Rosa Castells, ha destacat que per celebrar el dècim aniversari del festival "hem reunit per primera vegada experts de les plataformes més importants del moment com Netflix, Meta (Facebook), Twitter, Prisa, TikTok… juntament amb grans professionals com ara el publicista Toni Segarra, Bruno Sellés, cofundador de Vasava, i Isabelita Virtual".

La proximitat entre tots els participants ha fet que hi hagi hagut una xarxa real i un intercanvi d'idees que serveixen com a punt de partida de nous projectes en un esdeveniment que, un any més, es resumeix sota el lema #DesconnectarPerConnectar.


9 de maig de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Un planetari per acostar les estrelles als infants de Formentera dins la segona edició del Formentera Astronòmica

foto 2022 planetarium CEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, recorda que entre el 6 i el 8 de maig se celebra la segona edició del Formentera Astronòmica. Entre les activitats que organitzen des del certamen, que podeu trobar a la seua web https://www.formenteraastronomica.com/ca, destaca una activitat gratuïta i adreçada al públic infantil i juvenil.

Entre divendres, dissabte i diumenge de 10 a 14 h i divendres i dissabte de 17.30 a 21.30 h es faran 20 sessions en el Planetari. La durada de les sessions és de 40 minuts, durant els quals un astrofísic expert en didàctica de l'astromomia explicarà als infants interessats el nostre cosmos. No fa falta reserva prèvia, però sí que és una activitat amb aforament limitat.

El Planetari s'instal·larà a la plaça de la Constitució. El matí de divendres hi aniran escolars a visitar-lo. Durant l'horari del matí també es faran tallers infantils. D'altra banda, es tornarà a fer el concurs de dibuix per a infants de fins a 14 anys titulat "El turista de les estrelles". Els dibuixos es poden presentar fins al 6 de maig a concurso@formenteraastronomica.com.

4 de maig de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Formentera presenta accions promocionals a Roma i Bilbao

foto 2022 discover F in MEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa sobre les accions promocionals que està duent a terme aquesta setmana. Formentera participarà entre el 6 i el 8 de maig en dos fires: la Roma Travel Show 2022, a Itàlia, i Expovacaciones, a Bilbao.

A la fira italiana Formentera comptarà amb un estand de la mà de Tourespaña on es promocionarà l'illa entre el segon mercat més important pel que fa al nombre de turistes. A Bilbao també es comptarà amb material promocional en un estand propi de l'illa.

"Les dos fires són de públic finalista, entre el qual Formentera desperta gran interès, tant en el públic nacional com l'italià, i també hi ha presència de premsa especialitzada", segons ha explicat el cap de promoció, Carlos Bernús. En aquest sentit, Bernús ha destacat que aquestes dos ciutats "tenen molt bones connexions amb l'aeroport d'Eivissa".

Programa de promoció

A més, durant aquesta setmana segueixen les accions promocionals. Demà dimecres 4 de maig, a les 12.30 h es farà en directe des de la sala d'actes del Consell de Formentera el programa d'Onda Cero "Más de Uno Mallorca" amb Elka Dimitrova i Agustín El Casta. Amb aquesta col·laboració es pretén atraure turisme de les illes a Formentera durant la temporada baixa. Les persones interessades poden assistir de públic.

Gastronomia

Així mateix, aprofitant la celebració dels caps de setmana gastronòmics, el cap de setmana passat i el pròxim l'àrea de promoció dona suport a la visita d'un total de quinze influenciadors gastronòmics que arriben a uns tres milions de seguidors, segons ha destacat Bernús.

Recordam que la promoció de Formentera se centra a atreure un turisme de qualitat, sobretot en els extrems de temporada, que sigui respectuós amb l'ecosistema, estigui interessat en l'oferta esportiva o cultural i que vulgui conèixer el patrimoni de l'illa.


3 de març de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Els mercats artesans i artístics a Formentera comencen la temporada amb la normalitat d'abans de la pandèmia

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Comerç, informa que el pròxim diumenge 1 de maig, comença l'obertura dels mercats artesans i artístics a l'illa de Formentera. L'1 de maig s'inicia l'activitat als mercats de la Mola, Sant Francesc i es Pujols; el dia 16 de maig obrirà el de la Savina i el 28 de maig, els mercats artesans i artístics de Sant Ferran.

La presidenta i consellera de Comerç, Ana Juan, ha celebrat que enguany, després de dos anys de pandèmia, ja puguin obrir els mercats "amb normalitat i sense restriccions d'aforament". Ana Juan ha assenyalat que "és una bona notícia per als artesans de Formentera, un sector que també necessita recobrar la normalitat; per als residents, que també en gaudim, i per als turistes que ens visiten, ja que els mercats formen part de la nostra oferta turística diferenciada".

Cal recordar que els dos darrers anys, les restriccions varen impedir el funcionament amb normalitat dels mercats i que el Consell de Formentera va bonificar el cent per cent de la taxa de l'ocupació de la via pública de totes les parades que estiguin en sòl públic depenent de l'administració local, com ha recordat Ana Juan.

Els horaris seran els mateixos que abans de la pandèmia:

Mercat artesà de la Mola. Dimecres i diumenges, de 16.30 a 22 hores. De l'1 de maig al 12 d'octubre.
Mercat de Sant Francesc. Cada dia de 10 a 14 hores. De l'1 de maig al 30 d'octubre.
Mercat de la Savina. Cada dia d'11 a 14 hores i de 17 a 24 hores. Del 16 de maig al 30 de setembre.
Mercat des Pujols. Cada dia de 19 a 24 hores. De l'1 de maig al 30 d'octubre.
Mercat artístic i artesà de Sant Ferran. Dijous, divendres i dissabtes de 20 a 24 hores. Del 28 de maig a l'1 d'octubre.
Mercat de segona mà de Sant Francesc. Dimarts i dissabte, d'11 a 14 hores. Tot l'any.


26 d'abril de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 mercats

Torna la campanya "Descobreix Formentera al maig" per atreure visitants durant la temporada baixa

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, presenta una nova edició de la campanya "Descobreix Formentera al maig" en la qual el Consell col·labora amb l'organització de certàmens i activitats per atreure visitants que a més obtenen importants descomptes en navilieres, lloguers de vehicles i allotjaments així com altres valors afegits per visitar la destinació en temporada baixa.

cartell 2022v B descobreix

"Maig és una època ideal per venir a passar uns dies a Formentera", segons ha explicat la vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, "i si a això li sumam tots els avantatges que oferim als visitants en aquest inici de temporada esperam que siguin moltes les persones que es puguin sumar i gaudir d'aquesta campanya", segons ha afegit.

Nodrida agenda d'activitats i descomptes

Durant el mes de maig hi ha moltes activitats culturals, com el Formentera Astronòmica, el Formentera 20 o el Formentera Fotogràfica i proves esportives com la Marnathon o la Mitja Marató, entre d'altres, de les que poden gaudir turistes i residents. Així mateix tres navilieres ofereixen un 25 % de descompte en els preus dels bitllets i setze allotjaments adherits a la campanya ofereixen descomptes de fins al 20 % en el preu de les habitacions o valors afegits com ara esmorzars gratuïts, entre d'altres. Així mateix, un lloguer de vehicles i una empresa de busseig ofereixen descomptes en els seus preus durant aquest mes de maig. Per conèixer tota la informació s'ha de consultar aquest apartat de la web de turisme.

Caps de setmana gastronòmics

D'altra banda, del 29 d'abril a l'1 de maig i del 6 al 8 de maig (divendres, dissabte i diumenge) es faran els caps de setmana gastronòmics. Una iniciativa degustativa en què vuit restaurants de Formentera ofereixen menús gastronòmics a un preu tancat de 25 euros (beguda a part).

cartell 2022v A caps de setmana

Són menús dissenyats especialment per a aquesta ocasió, alguns restaurants opten per fer les receptes tradicionals i altres fan una versió renovada, interpretacions de la cuina típica de l'illa, aportant una visió creativa sovint des de l'òptica de la cuina d'autor. En aquest apartat de la web de turisme es troba tota la informació.


26 d'abril de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 3 de 60

3

Ens trobareu a:
Darrere de la Sala de cultura (Cinema)
C. de Pius Tur Mayans, 14
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 12 75 ext.22
amaliamora@conselldeformentera.cat

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)